vajíčka ručne vymiešame so škrobom, múkou, cmarom a nastrúhanou mozzarellou. pridáme tymián, soľ a korenie. paradajky nakrájané na polovice rozprestrieme do maslom vymazanej zapekacej formy. zalejeme pripraveným cestom a pečieme pri 180C cca. 35 – 40 minút dozlata. podávame vlažné, alebo studené.
...
na 2 – 4 porcie:
2 vajcia
30g kukuričného škrobu
30g hladkej múky
200 ml cmaru / kefíru / acidka
125g mozzarelly
200 – 300g cherry paradajok
tymián, soľ + korenie
maslo (na vymazanie torty)
vajíčka ručne vymiešame so škrobom, múkou, cmarom a nastrúhanou mozzarellou. pridáme tymián, soľ a korenie. paradajky nakrájané na polovice rozprestrieme do maslom vymazanej zapekacej formy. zalejeme pripraveným cestom a pečieme pri 180C cca. 35 – 40 minút dozlata. podávame vlažné, alebo studené.