Adi, tak zasa ďalší skvelý recept. Pri mojom "šťastí" (zlomenom prste na nohe) som potrebovala niečo rýchle, chutné a nenáročné. A našla som to, toto rizoto je fakt super 🙂 A keďže nám nechceš vydať tú knihu 🙂 tak počas mojej pn som si tvoje recepty nakopírovala do wordu, idem si to vytlačiť a budem mať všetko po ruke. Nemusím stále kukať do pc. Ale komentáre a pochvalu isto napíšem 😀 Ďakujem za super obed 😘
Jasné, nemám ešte všetko, len polievky, predjedlá, bez mäsa a ryby. Tak ti môžem poslať aspoň toto a keď dorobím mäso a dezerty, pošlem aj tie 🙂
Ja viem, ani mne to nešlo, ja som každú fotku ukladala na plochu a potom vkladala do wordu....
Prosím karfiol surový alebo uvarený? Dik
@beruska184 písala by som, keby mal byť uvareny 😉
Aha ok...diky
...
na 1 porciu:
200g karfiolu
100g kuracieho mäsa (nemusí byť)
100g mrazenej zeleniny (mrkva, hrášok, kukurica...)
1 vajce (nemusí byť)
syr (na posypanie)
olej, soľ +korenie
karfiol rozoberieme na ružičky a rozmixujeme na konzistenciu kuskusu. na troche oleja ho smažíme cca. 5 – 7 minút. pridáme mäso, nakrájané na kúsky a opražíme. pridáme zeleninu a tiež krátko opražíme. ak chceme, môžeme tesne pred koncom pridať rozmiešané vajíčko. osolíme, okoreníme a pred podávaním posypeme syrom.