27 / 214
    bryndzová pizza
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený
    adkat13
    autor

    ...
    na 2 porcie:
    125g bryndze
    70g múky (hladkej špaldovej, celozrnnej...)
    2 vajcia
    2 PL olivového oleja
    pór / jarná cibuľka
    šunka / slanina
    kukurica
    soľ, korenie, bylinky

    bryndzu rozdrobíme a zmiešame s vajíčkami, múkou, olejom a 0,5 dcl vody. pridáme nakrájaný pór/cibuľku, šunku/slaninu a kukuricu (ja som všetko najprv osmažila na troške oleja, ale nie je to nutné). osolíme, okoreníme a pridáme bylinky (akékoľvek, čerstvé, sušené...). rozotrieme na plech s papierom na pečenie a pečieme pri 180C cca. 15 - 20 minút dozlata.

    6. júl 2016

    V akej je to konzistencii po upečení, ako to chutí s tou špaldovou múkou. Chcela by som to dnes upiecť sa na to strojím. Pôjdem do obchodu a nakúpim si potraviny na to.

    14. okt 2016
    adkat13
    autor

    @salome_01 špaldová múka chutí tak isto, ako klasická, ale kľudne použi aj obyčajnú, nič sa nestane 🙂 konzistencia je taká mäkšia, ako pri klasickej pizzi, ale výborná 🙂

    14. okt 2016

    @adkat13 Ďakujem za radu 🙂

    14. okt 2016

    Vynikajuca pizza fakt super este ze Ťa tu mame 😊😊⚘

    4. feb 2017
    adkat13
    autor

    @kruela02 😘

    4. feb 2017

    to vyzera fantasticky a chutne. Dnes som na melone a trpim pri prezerani tvojho albumu. 😀

    9. feb 2017
    adkat13
    autor

    @marlen5 to poznám 😝

    10. feb 2017

    Vyskuuusam

    14. mar 2017

    @adkat13 ked mam cele drievko bryndze to ma myslim 250g tak len vsetky suroviny jednoducho zdvojnasobim?

    19. apr 2017
    adkat13
    autor

    @myshalka samozrejme 🙂

    19. apr 2017

    @adkat13 dakujem 🤗

    19. apr 2017

    Prave dojedam tuto pizzu, fajne je to, a priprava za par minut, najblizsie dokupujem bryndzu a robim znova...kde na tie napady chodis, ach zavidim ale v dobrom 😉

    25. apr 2017
    adkat13
    autor

    @chrummka všade mozne 😀 net, knihy, časopisy, potom to všetko zmixujem a toto sú výsledky 🙂

    25. apr 2017

    @adkat13 ak sa mozem opytat ake bylinky si dala?mne bryndza pripada dost chutovo vyrazna a nevedela som ake tam dat, tak som len trochu soli a korenia, kedze jedol aj 2 rocny syn.

    25. apr 2017
    adkat13
    autor

    @chrummka myslím, že len bylinkovu soľ...

    25. apr 2017

    @adkat13 ok, diky.

    25. apr 2017

    mnaam, prave dojedena, polka ostala na veceru, nema chybu 🙂

    24. jan 2020
    adkat13
    autor

    @apleton táto je fakt super 🙂

    24. jan 2020

    @adkat13 uz vela receptov som vyskusala, z tvojho albumu, a parada fakt a ta rychla priprava popri malom 👍

    25. jan 2020