... na 3 - 4 porcie (6 - 8 ks): 1 konzerva červenej fazule 160g bulguru 1 veľké vajce 2PL zahusťovadla (ovsené otruby, klíčky, vločky...) cesnak, soľ, korenie, olej
bulgur uvaríme vo vode/vývare domäkka. bulgur aj fazuľu scedíme a rozmixujeme. pridáme vajíčko, zahusťovadlo, cesnak, soľ a korenie, prípadne bylinky. vyformujeme fašírky, ktoré necháme chvíľu v chlade odležať a potom ich vyprážame na troche oleja. ja som podávala s batátovými a mrkvovými hranolkami a jogurtovým dressignom s bylinkami (pažítka, petržlen, bazalka).
...
na 3 - 4 porcie (6 - 8 ks):
1 konzerva červenej fazule
160g bulguru
1 veľké vajce
2PL zahusťovadla (ovsené otruby, klíčky, vločky...)
cesnak, soľ, korenie, olej
bulgur uvaríme vo vode/vývare domäkka. bulgur aj fazuľu scedíme a rozmixujeme. pridáme vajíčko, zahusťovadlo, cesnak, soľ a korenie, prípadne bylinky. vyformujeme fašírky, ktoré necháme chvíľu v chlade odležať a potom ich vyprážame na troche oleja.
ja som podávala s batátovými a mrkvovými hranolkami a jogurtovým dressignom s bylinkami (pažítka, petržlen, bazalka).