@spanovajana recept na korpus:
https://varecha.pravda.sk/recepty/gastanove-bro...
Ta cucoriedkova vrstva je moj vymysel: mrazene/cerstve cucoriedky uvarit do zmaknutia s trochou cukru a vody,prepasirovat,precedit. Vyslahame smotanu s jemnym tvarohom,trochou gastan. pyre a stuzovacom,ked je to polotuhe, prislahame cucoriedkovu zmes (vychladenu) a doslahame. Dame na korpus. Potom dat do chladnicky vychladnut. Je fantasticky,ak mate radi chut gastanoveho pyre.
@spanovajana myslim,ze aj zavarane nie su zle,len potom dat menej cukru.
@adiacik4 za pokus to stojí 🙂
@spanovajana urcite 😉 potom dajte info,ci chutilo...
tento koláčik ma zaujal, môžem poprosiť recept? čučoriedky treba čerstvé alebo môžu byť aj zavárané?