@simatko Ahoj tento je kváskový ale robievám aj z klasického kysnutého cesta Cca Z 500g muky pol na pol Hladká polohruba zmiešaš, soľ, kvasok z cca 300ml teplého mlieka , drozdia , 2Pl cukru , 1dcl masti vypracuješ vláčne cesto nelepivé, necháš hodinku nakysnuť, plnka je z 250g bryndze 1kyslej smotany 2 vAjička , korenie čierne mleté , sol podľa chuti, vynastím plech masťou , vykysnute cesto rukou roztlačím rukou potriem plnkou posypem cibuľou slaninkou , kopor , pazitka , čo dáš to tam bude je to fakt na tebe čo dáš . Ja to vsetko robim od oka už tak cesto musíš mať vláčne nelepivé od stien misky sa musí pekne oddeľovať a šupneš do rúry na pol hodku tých 180-200•c tiež záleží od túry
mňam, dáš prosím recept?