291 / 807

    Mňam to vyzerá super.je to hovädzina?🙂

    30. jún 2018

    @ivkasolteska nie, jelenina ale je to podobné 🙂

    30. jún 2018

    Robíte prosím z diviny aj rezne normálne obalovane ? Ak áno dávate to najskôr aj do nejakého páči odležať ?

    5. dec 2018

    @dena883 klasike reznev trojobale z diviny nerobím keďže sa bojim z prasaťa svalovca a neviem či by som to dokázala dobre vypražiť ale z jeleniny/Danieliny robievam obrátene rezne a diabolské rezne

    5. dec 2018

    Receptík na tie diabolské môžem poprosiť
    A pečienku a srdce tiež robievate ? Ja sem tam je ale spravila by som aj niečo iné ak poradíte 😘

    5. dec 2018

    @dena883 Diabolské rezne mam tu v albume v komentári odfotený na papieriku tak napríklad robim takto : z jeleniny z kare/falosna sviečková zo stehna narežeš na rezne a vyklepeš na tenucko narežeš kraje tiez aby sa ti nepokrutilo pri pečení a dáš vlastne do toho pacu a kludne ti to 2-3 dni vydrží ja to robievam keď viem ,že budem niekde lietať vybavovať takto pride a každý si na panvici pripecie.... srdiecko robievam klasicky na smotane ku knedliku a pečeň spotrebujem hneď po odlovení buď do jagerka alebo tiež na smotane , poprípade si robievam pečeňové halušky z celej pecene a dam si do dóz do mrazaka a mam ku vývarom Tiez to tu mam v albume

    5. dec 2018

    Tie halusky som pozerala tie spravím určite 😊 super nápad

    5. dec 2018