@ivkasolteska nie, jelenina ale je to podobné 🙂
Robíte prosím z diviny aj rezne normálne obalovane ? Ak áno dávate to najskôr aj do nejakého páči odležať ?
Receptík na tie diabolské môžem poprosiť
A pečienku a srdce tiež robievate ? Ja sem tam je ale spravila by som aj niečo iné ak poradíte 😘
@dena883 Diabolské rezne mam tu v albume v komentári odfotený na papieriku tak napríklad robim takto : z jeleniny z kare/falosna sviečková zo stehna narežeš na rezne a vyklepeš na tenucko narežeš kraje tiez aby sa ti nepokrutilo pri pečení a dáš vlastne do toho pacu a kludne ti to 2-3 dni vydrží ja to robievam keď viem ,že budem niekde lietať vybavovať takto pride a každý si na panvici pripecie.... srdiecko robievam klasicky na smotane ku knedliku a pečeň spotrebujem hneď po odlovení buď do jagerka alebo tiež na smotane , poprípade si robievam pečeňové halušky z celej pecene a dam si do dóz do mrazaka a mam ku vývarom Tiez to tu mam v albume
Tie halusky som pozerala tie spravím určite 😊 super nápad
Mňam to vyzerá super.je to hovädzina?🙂