@hrdkova ahojky ja robim takto : hovädzie zo stehna alebo roštenky nakrájam na plátky osolím okorenim vyklepem , potriem horčicou plnotučnou , poukladam plátky slaninky, uvarene vajíčko , surovú mrkvu pasiku kyslej uhorky a zaviniem bud obmotas niťou alebo prepichnes sparadlami,nakrajas si na plátky hrubšie mastnú slaninu dáš do hrnca kde budeš dusiť maso , vyškvaris ju (ked je) pridas Masko poprašene hladkou mukou z každej strany zprudka opecies a podleješ vodou aby bolo maso zakryte osolis už lem trosku okorenis a dusis do mäkká, ked máš udusene môžeš dochutit este horčicou a nakrajanu kyslou uhorkou a ryža klasika 🙂
Môžem poprosiť recept? Priznám sa ze som to ešte nikdy nerobila... Pamätám si len ako dieťa že to miloval starý otec 😉 ďakujem