acernas
21. mar 2019
357 

Lindex je láska na prvý dotyk a spokojnosť s výbornou kvalitou za dostupné ceny

Vedeli ste, že značka Lindex vznikla už v roku 1954 vo Švédsku? Zameriavala sa na spodnú bielizeň a dámske oblečenie. Od roku 1985 sa venuje aj výrobe detských odevov. Lindex neustále rozširuje svoj sortiment a plní tak priania zákazníkov po celom svete. Oblečenie pre deti je prevažne vyrobené z organickej bavlny s certifikátom GOTS, príjemné na dotyk a veľmi mäkké, ideálne už pre novorodencov. 

Nemám s  touto značkou jedinú negatívnu skúsenosť. Kvalita vs. cena sú priamo úmerné, výber naozaj pestrý a najviac si nakupovanie vychutnávam práve v detskom oddelení. Vecičky pre novorodencov, batoľatá, škôlkarov aj školákov sú prekrásne. 

Príjemné a nevtieravé farby a vzory pre dievčatká i chlapcov vás upútajú na prvý pohľad. Vždy krásne kolekcie kúskov, ktoré dokážete kombinovať a prepojiť ich od čiapky, cez tričko alebo svetrík až po tepláčiky. 

Už, ako tehuľka som chcela pre svoje dieťatko príjemné a mäkké materiály a prvé dupačky či pyžamko som si do výbavy zakúpila práve v Lindexe. 

Mám v živej pamäti kolekciu les a jej úžasné prenesenie vzoru na rôzne druhy oblečenia. Sentimentálne sem dávam spomienku na moju Natalinku v prvých kúskoch z Lindexu. 

Výhody, na ktoré by som rada upriamila pozornosť: 

- široký výber motívov, farieb a druhov oblečenia 

- naozaj nadštandardne dobrá kvalita oblečenia / z organickej bavlny s certifikátom GOTS/

- dostupné ceny, úplne najlepšie sú pravidelné výpredaje a zľavy 🙂 

- na predajni, ktorú navštevujem v našom meste, sú veci vždy pekne rozmiestnené a       prehľadne navešané či poukladané 

- príjemný a ochotný personál 

- veci vo veľkosti 164 cm bez problémov oblečie aj dospelá žena s konfekčnou veľkosťou XS-S, čo znamená, že sa so svojou dcérou dokáže zladiť rovnakými kusmi oblečenia 

- jednodielne detské pyžamká sú v ponuke až po veľkosť 98 

Nevýhody:  

- veľkosti nesedia podľa nášho číslovania. Keďže ide o švédsku značku, veľkosti sú oproti nášmu číslovaniu o jedno až dve čísla väčšie. Príklad by som uviedla priamo na Natálke. Meria 94 cm a má 3 roky. Momentálne jej kupujem všade oblečenie 98/104,  ale pri tejto značke by jej veľkosť 98/104 bola ešte veľká. Svetrík s čipkou je číslovanie na 2-4 roky a ona, ako trojročná, ho má stále voľnejší. Ja to beriem s nadhľadom, keďže rastie naozaj rýchlo a viem, že do leta jej bude sedieť. Vždy kupujem trošku väčšie veci, pretože v jej veku je rast stále veľmi rýchly a som rada, keď veci vynosí aspoň pár mesiacov. 

- Osobne by som prijala možnosť zakúpenia darčekových kariet, pretože výber oblečenia podľa vlastného výberu ako darček je veľmi praktická záležitosť. Predsa si vždy najlepšie vyberie obdarovaný 🙂 

Čo mne pri výbere a kúpe Lindex vecí najviac vyhovuje, je investícia do oblečenia, ktoré aj po desiatkach praní ostáva v nezmenenej kvalite a tvare a je možné ho ďalej predať. Nežmolkuje sa, nevyťaháva a farby nezašednú. Tak sa mi časť financií vráti a ja môžem kúpiť dcérke väčšie veľkosti. 

V čom je značka Lindex výnimočná? Osobne si myslím, že si vo výbere príde na svoje každá mamička. Páči sa mi, že majú jednofarebné "basic" kúsky, nevtieravé a veľmi milé vzory, ako napríklad les a zvieratká, ale aj obrázkové motívy zo známych rozprávok. 

Okrem toho, že je Lindex značkou, ktorú reprezentujú kreatívne strihy módneho oblečenia, je táto značka známa aj svojou zodpovednosťou voči životnému prostrediu. 

Môj tip:

Lindex zákaznícka karta "More at Lindex"

Členstvo je bezplatné a zákaznícka karta je cestou k získaniu skvelých ponúk a výhod. 

Členovia programu More at Lindex dostávajú na mieru prispôsobené ponuky a výhody. Najideálnejšie je mať kartu zaevidovanú cez aplikáciu vo svojom mobile. Tak sa vám nestane, že na zľavu nemáte nárok, ak kartu zabudnete. 

Značka Lindex ponúka aj online obchod, čo je veľká výhoda pre zákazníkov, ktorí nemajú vo svojej blízkosti kamennú predajňu. Ja osobne nakupujem online len ak nezoženiem niečo na predajni, ktorú mám v meste. 

Škandinávsky módny dizajn sa stal na Slovensku veľmi populárnym a vyhľadávaným. Značka Lindex perfektne prezentuje vycibrený vkus s dôrazom na kvalitu, čím sú Švédi velmi známi. 

Lindex je jedna z mála značiek, kde by som nemala problém vybrať oblečenie aj pre chlapčeka. Vždy mnou lomcuje pocit, že pre dievčatká je výber väčší a ponuka krajšia. Ale Lindex ma nikdy nesklame ani pri výbere oblečenia pre chlapčekov našich známych a kamarátov. 

Na záver pripájam aj veľkostné tabuľky, ktoré by mohli pomôcť práve pri online nákupoch. 

Bábätká 

Chlapec/Dievča  86-128 cm

#test_lindex  #recenzia

Sranda moja ma presne 3 roky,ale uz 102cm... ale zas aj ja som.vyssia..ja uz niektore veci kupujem 110ky..,ale libdex je aj 104 dobra este

21. mar 2019
acernas
autor

@katrin21 Natalka je drobec 😉

22. mar 2019

Az na to ze ked sme kupili veci z lindexu neksutocne smrdeli umelinou a aj po 3 vypratiach som dieta musela osprchovat pretoze bolo modre od pyzama 🤬🤬🤬

24. mar 2019
acernas
autor

@margareta52 prvý krát počujem, veci kupujem malej od narodenia nikdy som takúto skúsenost nemala, ale každú vec čo kúpim automaticky operiem, tobôž pyžamo neobratne obliekať hneď by som si nedovolila a je jedno kde je kúpené

24. mar 2019

Odkial mate tie krasne fialove papučky?

30. júl 2020

@acernas Odkial mate papučky na fotke,ďakujem.

28. aug 2020

Začni písať komentár...

Odošli