@kamka6 Dakujem. Netusim, v com mas problem. Robila som ich druhýkrát. Prekvapujuco sa podarili aj prve.
Robim takto: vo vahe bielok (mala som 2 bielka-80g) som navazila 2x tolko krystaloveho cukru. Bielka som vyslahala postupne s polovicou cukru. Do druhej polovice cukru som pridala 4 lyzicky vody. Uvarila na nitku, t.j. tak aby to malo taku sirupovu hustejsiu konzistenciu. Je to za par minut. Sirupovy rozvar som pomaly zaslahala k bielkam a to je vsetko. Citala som, ze ked slahas bielka nad parou rozvar sa nerobi. Susila som 1 hodinu pri 100C.
A keby som k ním pridala napr.kokos?Ale len málo pre chuť.Myslíš že to vyjde?
@zuzanna_sc recept
@abriela ďakujem určite vyskúsam.
@zuzanna_sc tak dufam, ze sa nabuduce podaria
@hruska1003 vyskušaj tieto.
@abriela skúsim ďakujem pekne
@hruska1003 v skupine tortárok ich už viacere kocky skusali.
suuuuper, veľká vďaka
@abriela ahoj, prosim o pomoc. Prave som ich skusala, a ked som ich zo sacku vyflusla na plech, tak sa zacali rozlievat. Nie na uplnu placku, ako ine recepty, trosku sa rozliali a potom prestali. V com to moze byt? Nedavas pred formovanim vychladnut? Uz ma poraza, vsetky sa mi rozpliznu... Dakujem!
no panecku, tie su nadhernee, mne sa niky take nepodaria.Vazim presne podla receptu a stale sa mi rozlju,alebo splasnu ...cim to je?