1 / 125
    1.Kakaový korpus, kávova plnka s mascarpone, čokoládová ganaž (22-2,6)

    Nadherna 🙂 je niekde prosim navod ako sa robi ta stuha na vrchu torty?

    8. jan 2017
    abriela
    autor

    @jannkam dakujem. Nerobila som podla navodu, ale ujo Google urcite poradi. Narezala som pasiky, povesala na rurku, nechala den vyschnut a potom ukladala do tvaru mašle.

    8. jan 2017

    Googlila som par dni dozadu chcela som nieco podobne urobit na torticku ale nevygooglila som to 🙂 🙂 dakujem krasne za radu nabuduce poskusam zas 🙂 🙂

    9. jan 2017

    Jeeej dakujem kraaasne, ste zlata 🙂 tak toto mi velmi pomoze

    9. jan 2017
    abriela
    autor

    @jannkam nech sa pri tvoreni dari. Masla vyzera jednoducho ale je to piplacka.

    9. jan 2017

    Dakujem krasne. Ano, ako praca s potahovkou, aby to bolo pekne uhladene a drzalo tvar tak to zoberie viac casu ako upecenie korpusu a naplnenie torty. Ale za ten pocit z vysledku to stoji 🙂

    9. jan 2017