@dida456 robim si ho doma. Recept je v druhom albume. Tu som robila tak, ze som si dala varit 2 jablka do stavz stavy z jahod. V troske stavy, vody som rozrobila 1 praskový puding. Pridala k jablkovým kuskom a uvarila. Do tepleho som vmiesala nakrajane jahody Obcas ich davam na vrch na plnku. Pridas este podla chuti cukor
super nápady🙂 niekedy som korpusy kropila kompótovou šťavou alebo sirupom, ak som dala viac, korpus bol dosť namočený, az to nebolo dobre. Nemám sa aj v tomto prípade toho obávať, ze mi to ovocie ešte pustí šťavu, takisto aj frutafil presiahne do torty a bude to moc mokré??
nezahusťuješ to klasickým vanilkovým pudingom či zlatým klasom? uz som z toho domotaná🙂))
napr. na tejto torte si ako robila tie drobné kvietočky, všetko ručne modelované? to by som asi nedokázala, asi to chce veľa praxe, skúseností, ...
A ešte jedna otázočka: z akej hmoty poťahuješ a modeluješ, ktorá je najlepšia, resp. s ktorou sa najlepšie pracuje?
frutafil kde nakupuješ?