41 / 241
    Torta 53: Čokoládový korpus, tvarohovo šľahačkova plnka a jablkovo-višnový frutafil /4kg-26/ Ganache

    frutafil kde nakupuješ?

    26. máj 2015
    abriela
    autor

    @dida456 robim si ho doma. Recept je v druhom albume. Tu som robila tak, ze som si dala varit 2 jablka do stavz stavy z jahod. V troske stavy, vody som rozrobila 1 praskový puding. Pridala k jablkovým kuskom a uvarila. Do tepleho som vmiesala nakrajane jahody Obcas ich davam na vrch na plnku. Pridas este podla chuti cukor

    26. máj 2015

    super nápady🙂 niekedy som korpusy kropila kompótovou šťavou alebo sirupom, ak som dala viac, korpus bol dosť namočený, az to nebolo dobre. Nemám sa aj v tomto prípade toho obávať, ze mi to ovocie ešte pustí šťavu, takisto aj frutafil presiahne do torty a bude to moc mokré??

    27. máj 2015
    abriela
    autor

    @dida456 frutafiil je puding- zhustne ako zele, nenavlhci korpus, nepusti stavu z ovocia

    27. máj 2015

    nezahusťuješ to klasickým vanilkovým pudingom či zlatým klasom? uz som z toho domotaná🙂))

    27. máj 2015

    napr. na tejto torte si ako robila tie drobné kvietočky, všetko ručne modelované? to by som asi nedokázala, asi to chce veľa praxe, skúseností, ...

    27. máj 2015
    abriela
    autor

    @dida456 ale kdeze tu su vykrajovacky

    27. máj 2015

    A ešte jedna otázočka: z akej hmoty poťahuješ a modeluješ, ktorá je najlepšia, resp. s ktorou sa najlepšie pracuje?

    28. máj 2015