@marianeta ja davam o 50g menej cukru - to som aj pisala a aj muky. Prvykrat som davala, ako je v recepte no veru korpus bol velmi sladky. Plus, ked si pridavas muku, bielka treba slahat uz len kratko, lebo klesnu a potom korpus nevyrastie. Tiez som na to prisla, pri druhom peceni spominane korpusu. Ked ho peciem - ruru mam ohriatu na 180C, po 2-5 minutach teplotu znizim a peciem na 170C 60-65 minut. Korpus asi po 35-40 minutach trosku vyfukne, ked je uz upeceny vyrovna sa, cca 55 minuta pecenie.
500ml šlahačkova smotana, 4 kávové lyžice kávy /nesca/, 4 polievkové lzžice cukru, 1 stužovač. Kávu, cukor spolu zmiešame a pridáme k šľahačkovej smotane. Privedieme k varu. Necháme vychladnuť a dáme do chladničky. Najlepšie ďalší deň vyšľaháme s 1 stužovačom. Ak použijeme rastlinnú šľahačku stužovač netreba.