O týždeň by sme mali naskladniť samozatváracie dudlíky s menom priamo z USA! V ponuke budú chlapčenské mená ako: Jakub, Oliver, Marek, Matej, Timko, Adam, Lucas, Michal, Filip, Samko, Marko, Tomáško, Alex, Max, Matúš, Hugo. Dievčenské mená ako: Dorotka, Rebeka, Linda, Nina, Laura, Zara, Natálka, Sára, Sofia, vaneska, Nela, Hanka, Emka, Viki, Lea.
    Už žiadne umývanie dudlíka, keď Vám padne na zem! Dudlík je stavaný tak, aby sa hneď pri páde na zem zatvoril...Máte sa na čo tešiť!
    https://www.modrykonik-pro.sk/catalog/vendor/80...

    Ponúkame krásne samozatváracie dudlíky s menom. Už žiadne umývanie dudlíka, keď Vám padne na zem! Dudlík je stavaný tak, aby sa hneď pri páde na zem zatvoril..Podľa vlastného výberu si môžete vybrať na dudlík ľubovoľný nápis mena dieťatka!

    Ponúkame krásne samozatváracie dudlíky. Už žiadne umývanie dudlíka, keď Vám padne na zem! Dudlík je stavaný tak, aby sa hneď pri páde na zem zatvoril... http://www.velkyshop.sk/www-velkyshop-sk/eshop/...

    80sasenka
    31. mar 2016    Čítané 5x

    Vitajte na našej stránke. Sme radi, že ste sa u nás zastavili.
    Sme firma, ktorá ponúka samozatváracie dudlíky, hryzatká,aromaterapické klipy k dudlíkom- v prípade, že má Vaše dieťaťko soplík. Funguje na báze prírodných olejov, ktoré sa prostredníctvom klipu uvoľňujú a tým sa dieťatku lepšie dýcha.

    Samozatváracie dudlíky sú vhodné pre detičky vo vekovej kategórií 0-36 mes. Dudlíky sú z USA, sú testované v laboratóriach a sú bezpečné. Spĺňajú EU normy- EN 1400. Dudlíky sú pohodlné, ohýbajú sa a tvarom pasujú do všetkých detských ústočiek. Majú vetracie otvory, ktoré umožňujú cirkuláciu vzduchu a tým sa zabráni podráždeniu detskej pokožky. Dudlík je mäkký, ortodonický, silikonový a prispôsobený tak, akoby dieťaťko cmúľalo bradavku. Keď dieťatko používa dudlík, je otvorený. Keď si ho vyberá z úst, zavrie sa (je citlivý na pohyb) a tým pádom, keď Vám dudlík spadne na zem, hneď sa zavrie. Už žiadne umývanie dudlíkov v prípade, že padnú na zem. Dudlík je stavaný tak, aby sa hneď pri páde na zem zatvoril.
    Je to naozaj super dudlík, ktorý má už veľa spokojných zákazníkov a ďalší spokojní zákazníci stále pribúdajú...aj my sme jednými z nositeľov týchto super dudlíkov. Skúste a určite nebudete ľutovať! 🙂

    Roztomilé držiaky na fľašky s motívom zvieratka- tieto zábavné, roztomilé držiaky na fľašky máme v 6 roztomilých postavičkách. Držiaky poskytujú pohodlie pre Vaše dieťa počas kŕmenia a slúžia ako kamaráti, ku ktorým sa môžu detičky v postieľke pritúliť. Malé deti trávia veľa času kŕmením z fľaše a často je potrebné ich kŕmiť aj počas noci. S týmto kamarátom bude vaše dieťa spať jednoduchšie a kŕmenie bude ľahšie. Môže pomôcť pri prechode z dojčenia na kŕmenie z fľaše a tým sa posilní materské puto. Je vyvinutý tak, aby bolo počas kŕmenia viac zábavy, čím potešíte Vaše dieťatko a pomôžete mu v rozvoji jemnej motoriky. Držiaky na fľašky sú vyrobené z tej najvyššej kvality- bavlny a polyesteru a možno ich prať v práčke pri teplote 30 ° C. Majú tiež zips pre jednoduchý prístup k fľaši ale aj háčik na uchytenie.