24 / 451
    Koprovka s morcacim

    Poprosila by som recept dakujem

    14. máj 2018

    Kusky morcacieho som si opiekla na panvici (pouzila so papier na pecenie), prelozila som do hrnca, podliala som vriacou vodou a dusila som. Hotove masko som vybrala a k stave som pridala smotanu, jogurt a nasekany cerstvy kopor. Nechala som prevriet. V prioade potreby sa da pouzit skrob, nastruhany zemiak alebo preprazena muka ale nebolo to take riedke tak som to nerobila. Podavala som s cestovinkou.

    14. máj 2018

    Dakujem pekne ☺a ten jogurt ked date aj zmiesate s niecim?lebo mne sa vacsinou zrazi?😕

    15. máj 2018

    @dominka63 ja si vzdy odoberiem cast stavy do poharika a do toho primiesavam jogurt pripadne kys.smotanu rozmiesanu so smotanou sladkou. Potom prilejem ku zvysku. Jogurt aj smotanu si treba vybrat skor z chladnicky.

    15. máj 2018

    mozem sa spytat ako a preco opekate masko na panvici na pecucom papieri? dakujem

    18. máj 2018

    @jabucko viete co zacala som tak robit ked sme doma zhadzovali kila a zistila som ze mi to vyhovuje. Nepouzivam tolko oleja, nic sa mi neprilepi, neprihori...

    18. máj 2018

    @25lenka25 a ako to funguje? neviem si to predstavit . mozete to, prosim, popisat? dakujem

    18. máj 2018

    Lenka a to si maso obalite do papiera a tak peciete alebo si date kus papiera na panvicu a na ten date maso?

    4. sep 2018

    @janakasp Janka dam kus papiera na panvicu

    5. sep 2018

    Diik musim skusit

    7. sep 2018