bohužiaľ pustí to vodu, určite to nedávať na tortu v zmrazenom stave, lebo to začne všetko stekať, no a keď ho najskôr rozmrazíš, tak ti to zostane no ako vždy po rozmrazení, také vechte. Ja tiež len do plnky to dávam.
navrch urcite nie. pekne kusy tam su ale ked sa to rozmrazi bude z toho blato. max do kremu
Sú tam nádherné kúsky,aj chuťovo je to fajn. A nie je to až také hrozné rozmrazené.
Mozno este zalat zelatinou a tak ale neskusala som...
Toto ovocie je super nezostáva blato. Podľa mňa môže ísť na tortu
Vsak povar kratko spolu s vodou a cukrom a pridaj k tomu kukuricny skrob (uvaris ako vanilkovy puding len namiesto mlieka das vodu a na jeden sacok 350ml namiesto 500ml tekutiny aby to bolo hustejsie) a polej tym piskotu..to bude lahodka
Určite nie na vrch torty ako ozdobu to by nedopadlo dobre...Ja na vrch len čerstvé dávam ... max ak by si to zaliala celé zelatinou ☺
Znama ho pouziva,len na plnky...