1 / 1

    Znama ho pouziva,len na plnky...

    9. feb 2018

    bohužiaľ pustí to vodu, určite to nedávať na tortu v zmrazenom stave, lebo to začne všetko stekať, no a keď ho najskôr rozmrazíš, tak ti to zostane no ako vždy po rozmrazení, také vechte. Ja tiež len do plnky to dávam.

    9. feb 2018

    navrch urcite nie. pekne kusy tam su ale ked sa to rozmrazi bude z toho blato. max do kremu

    9. feb 2018

    Sú tam nádherné kúsky,aj chuťovo je to fajn. A nie je to až také hrozné rozmrazené.

    9. feb 2018

    Mozno este zalat zelatinou a tak ale neskusala som...

    9. feb 2018

    Toto ovocie je super nezostáva blato. Podľa mňa môže ísť na tortu

    9. feb 2018

    Vsak povar kratko spolu s vodou a cukrom a pridaj k tomu kukuricny skrob (uvaris ako vanilkovy puding len namiesto mlieka das vodu a na jeden sacok 350ml namiesto 500ml tekutiny aby to bolo hustejsie) a polej tym piskotu..to bude lahodka

    9. feb 2018
    9. feb 2018

    Určite nie na vrch torty ako ozdobu to by nedopadlo dobre...Ja na vrch len čerstvé dávam ... max ak by si to zaliala celé zelatinou ☺

    9. feb 2018