@mianpa do nej by sa mala robit taka octovo-cukrova zalievka, aj mm robi, mnam 🙂
@oddrobceka no ved to som chcela vediet ze ako na to lebo ked som uvarila len samotnu ryzu to bolo take strasne skrobove , ze aky je tam postup,nejaky pre debila bo ja som v kuchyni ozaj krepa
@mianpa
@oddrobceka ahojte, ryzu uvarim, necham vychladnut a polejem zalievkou ( ryzovy ocot, cukor, sol)
@mianpa
@1zuzka1 este doplnim, ze ta ryza sa moze trosku tak rozvarit a aj ta zalievka sa moze prevarit, najlepsia je sushi ryza, ale moze byt aj obycajna a tu je este recept http://www.susi.sk/priprava-surovin.php?get=9 🙂
@oddrobceka moze, ja ju neprevaram. Skusala som niekolko znaciek sushi ryze, ale ani jednu som tak nevedela pripravit, aby mi chutila a to som robila podla navodu. Robim uz len SOS modru😊
Ahoj, ako si prosim ta robila tu ryzu? Aj si do nej davala nie o ci len uvarila ryzu?