Vďaka ta tip ani ja som to nevedela😁
Novinka aj pre mňa👍
Nevedela som diky
to som vedela, ale prestala som praktizovat 🙂)))))
Uzitocna rada, ja som o paprike vedela, ze sa nesmie prazit na horucom tuku, aby nestratila svoju cervenu farbu a nezhorkla.
@mytylka presne tak ako pises aj to je dolezite pri paprike ked snou pracujeme 🙂
tento tip bol uz minule ale dobre ze si ho pripomenula
https://www.modrykonik.sk/blog/1mirka1/message/...
To som teda nevedela 😉
Moja starka mavala vzdy vyvar nedelnu polievku "do cervena" ma vybornu chut z tej papriky. Mozem robit,co chcem moja taka nieje. Uz viem preco,pridavam papriku na konci rovno do polievky
Dobré ránko 🙂 áno, viem o tomto, no aj tak ďakujem za pripomenutie 😉
Tak toto som fakt nevedela,ale budem si to pamätať.Aj keď papriku vyrába otec doma a tak v tej našej farbivo nebude. 😉
Ano ja to takto robievam
Dakujem za tip...netusila som.Pri vareni len davam pozor aby nezhorkla ked robim zaprasku
Vždy som dávala do horúceho teda dodnes. Už budem vedieť. Dík baby. 👍 ináč pridávam aj do paradajkovej polievky štipku čer.papriky po pridaní pretlaku.😉
Tiez som nevedela, ale tak ako baby predo mnou papriku nedavam do vriaceho aby nezhorkla, to som sa naucila of maminy.
Hmm, tak som to cely zivot robila zle 😀 uz budem vediet 🙂
ja to veru tak robim...maminka ma naucila...🙂
Hmm novinka pre mna 😉
pre mna tiež novinka🙂
Nevedela som ale už viem, dakujem za tip 😉
teda, toto som nevedela, vyskusam nabuduce, vdaka za radu 🙂
Ja ju davam do medu 🙂
ja dávam do horúceho oleja a nezhorkla mi nikdy 🙂 robievam tak granadier 🙂
vždy to tak robím,lebo ma mama tak naučila,ale ten dôvod som nevedela,takže Ti dakujem,zase som o niečo múdrejšia.
Presne ako pisu vyssie,dobra rada dakujem
Nevedela som 🙂 ale teda ja ako blindinka som nepochopila? tu pises, ze rozpustime v troske horuceho tuku. A v druhom linku, ze papriku nerozpustajte v horucom oleji. Tak teraz rozpustat ci nerozpustat? 😀 😀
@blondiee83 😀 blodinka moja tak ber ten zdravi stred🙂 nie je horuci ako horuci🙂
Nevedela so to ale teraz keď nad tým porozmýšľam tak je pravda, že inak vyzerá keď spravím zápražku ako keď ju len tak pridám do jedla.
toto som uz zistila ze vode je to o nicom ale pocula som aj ze peprika je dobra aj pri hnacke
Áno,vedela,preto papriku pridávam ešte pred zaliatím vody alebo do zásmažky 🙂
Ďakujem za radu 🙂
Mirka nevedela som, super rada 🙂
Nevedela som. Vyskusam.
Ani ja som nevedela Určite vyskúšam Ďakujeme
Nevedela som...🙂 .bezne nasypem do zakladu az na koniec s ostatnymi koreninami...🙂 ....aby nezhorkla🙂 .....
Presne takto to robim 😉 a domaca paprika je najlepsia uplne inak vonia ako ta z obchodu.
Nevedela som, dik za tip!
Moja mama mi vždy kázala do mletú papriku v tuku rozpúšťať, ale priznám sa nevedela som dôvod 🙂 Tak som zase o niečo múdrejšia 🙂
Nevedela som 🙂 vdaka za tip 🙂
@dankaa78, @nada.hope, @katkagamka, @janina81, @jankamin, @mytylka, @1mirka1, @jankaks, @adulkam, @riava01, @staniacik, @puskaruka, @mirka6789, @veroni87, @misifuska, @s_i_s_a, @radkatalajkova, @lucinda7, @jarula25, @jaanik, @nikinkamisko, @mishelinus, @mary75, @kibuk, @blondiee83, @liveka, @tamarik82, @katy1111, @tanicka1288, @janellina, @kattka5, @lubica69, @sendy182, @wampik, @raa2, @bundle, @myrca_m krasne ranko kocky a este krajsi dnik zelam🙂 nezabudnite dneska vyhlasenie chut regionov a zajtra si piseme o dalsej chutovke ktore varili este aj nase stare mamy a varia sa dodnes 🙂 tesim sa na vas ,dakujem za kazdu vasu odpoved ste super ,DAKUJEM 🙂
dakujem
Mirka aj ja ďakujem 🙂
Miri dakujem za ❤ a aj vam pekny dnik 😉
Dakujem 🙂
Ďakujem 🙂
dakujem
to som nevedela.dakujem za tip😉