Mne to pomohlo, ja mam pred kolacmi aj kazdym cestom velky respekt, tak ako upeciem a uvarim bars ake jedlo (maso, hl jedlo) tak kolac este ziaden 😀 urcite na t budem mysliet, ked sa odhodlam 🙂
Aj ja to tak robím,alebo keď nestíham mlieko si troška prihrejem na izbovú teplotu a potom dám droždie a cukor ;)
vykladam si suroviny dopredu , ale obcas sa aj pozabudnem 🙂
tiež to takto robim, pripravím si a robím až neskôr :o)
Ano, naozaj to pomaha.. A ja davam cesto vykysnut po perinu 😀 😀
Robila to vždy mamina a robím to aj ja, hlavne vajíčka si vždy vyberiem z chladničky vopred.
ano veru pomáha to 🙂 tiež si všetko nachystám a až o pol hodinu začnem makať 😀
áno, cesto tak skôr a lepšie nakysne, ak to nestihnem, alebo zabudnem, robím to tak že dám múku na 30 sekund do mikrovlnky, potom premiešam a všetko je teplučké už pri miesení.
Presne takto to robím aj ja 🙂
Zvyknem vajicka z chladnicky, maslo, smotanu a pod...min. pol hodiny vopred......pri kazdom ceste🙂
tiež zvyknem vždy vybrať vopred:o)
Aj ja to tak robim a tiez ked robievam maslovo-pudingovy krem do torty a tak sa snazim zmaknute maslo a uvareny puding zmiesavat spolu az ked maju cca rovnaku teplotu aby sa mi to "nezrazilo"
fíha, ja to tak nerobím a kysnuté koláče sú vždy fantastické. Tak neviem... teraz sa už budem báť to robiť hned z chladničky 🙂
Keď nezabudnem tak to robím aj ja 😀 🙂
ja som primoc rychla. zmyslim si a uz sa pecie. takze nerobim to tak 🙂
Moja mamka to takto vždy robieva, pamätám si na to ešte z detstva 🙂
Poznam, tak ma to ucila moja babka. A stale to tak robim....
to je presne jedna z tých "starých" trikov, ktoré zaručene pomôžu... Na takéto vychytávky treba mať školu.. sú fakt trefné.. ja to tiež stále takto robím 🙂
poznám a stále sa to snažím dodržať, aj keď, ak ma tlačí čas tak to občas nedodržím 🙂
aj mňa to tak učili 😉 ale nie vždz to dodržím 😝
Tiez to tam robim.. A pocula som toto aj o palacinkovom ceste.. Treba aby boli vajicka a mliecko rovbako "teple"
ano, toto poznám, myslím že sa to píše aj v lepších kucharskych knihách
Poznam 🙂 ale musim sa priznat ze malokedy to dodrziavam 🙂
Svata pravda mamina mi to stale prizvukuje a to v robote pecie strvrtok priatok okolo 300 kysnutych zavinov.
Mám rešpekt pred kysnutym cestom ale keď som ho robila, tak presne ako píšeš, všetky suroviny vytiahnuť a robiť po určitom čase..
Nerobila som to kedysi,ale uz ano 😉
Toto mi vzdy prizvukuje manzel, ked idem piect, tak som to nechala nanho 😀
ano robievam takto vsetko si vyberiem chvilu pred tym z chladnicky
no dobre dobre.Budem doslednejsia🙂
Pri kysnutom ceste to urcite treba dodrziavat, studene mlieko vam to len posramoti. Ja som zasa taka pekarka, ze si zmyslim a idem piect. Takze si mlieko zohrejem 😀, maslo roztopim, necham trochu vychladnut. Cize aj takto sa to da 😀
áno, vedela som o tom, aj sa snažím dodržiavať 🙂
Ano, takto to dodržiavam
Ano vsetko ma izbovu teplotu,ak sa nahodne pozabudnem na mliecko tak ohrejem 🙂
Dobré ránko kočky 🙂srdiečka sú už vaše ,ďakujem za každý váš tip ,názor a odpoveď .
Skúšam pre vás pripraviť niečo zaujímavé aj na piatok za srdiečka ale opačne ,vy budete učiť mňa🙂 🙂 a určite nie len mňa .Teším sa na vás zajtra 🙂
@radkatalajkova, @luciana896, @sisika007, @jankamin, @zelka13, @misifuska, @liveka, @lebo5, @lenadka, @katy1111, @sendy182, @lucinda7, @mytylka, @nathalis, @janellina, @dori2, @jarka727, @kattka5, @ciarkayarka, @schubertka, @tasiko, @kuratkokatka, @fra, @myrca_m, @wampik, @papalinka7, @jarula25, @moni244, @tamarik82, @dankaa78, @kamilecka, @mandarinka1980, @puskaruka, @kibuk
@1mirka1 dakujeeeeem ;)
dakujem Mirka🙂
Dobré ranko Mirka a ďakujem 🙂
Dakujem za srdiecko.
@1mirka1 dakujem za 💙 a prajem pekny den
Ďakujem za💙 🙂
Dakujem 🙂
Aj ja ďakujem 🙂
diky 🙂
dakujem
Ka to tak robim. Najprv si vsetko nachystam, pockam ale 15 min. a hor sa robot 😉