1 / 1

    nie nevdela ale vyskusam 🙂))))))))))ňň

    5. aug 2015

    Tak to som ani ja nevedela.vyskusam aj ja

    5. aug 2015

    Počujem prvý krát, obalujem vždy klasicky ale stojí to za vyskúšanie.

    5. aug 2015

    Pre mna nova uzitocna rada. Ja som poznala len kolieska mrkvy do oleja, aby sa neprepaloval, aby sa vyprazene zbavilo prebytocneho tuku, vybrat hotove kusky a dat ich na pijavy papier, ked chcem dosiahnut maslovu chut potriet hotove kusky maslom a este co robi moj otec - vysmaza vo velkom hrnci a tak aby boli kusky cele v rozpalnom oleji, a trochu oleja a stipka soli do vajca, any struhanka neopadavala a ta sol ta na chut, aby bol aj obal slany 🙂

    5. aug 2015

    Nooo to som veru nevedela 😊 zaujimavy tip

    5. aug 2015

    Bielko samotné pri obalení som neskúšala, no dočítala som sa, že najskôr trojobal a potom na záver bielko rozšľahané s trochou vody. Ja smažím v klasickom trojobale, no podľa kuchárky otáčam rezne 2x (vtedy, ak nie je mäso celkom ponorené a praží sa iba zospodu), najskôr ich krátko opražím z jednej strany, obrátim, opražím z druhej strany - úplne a potom otočím a dopražím prvú stranu.

    5. aug 2015

    prvýkrát počujem, ďakujem za tip, určite vyskúšam 🙂

    5. aug 2015

    Taktiez som o tom nevedela ale vyskusam najblizsie 😉

    5. aug 2015

    Tak toto som nevedela, dobra rada 👍

    5. aug 2015

    waaaw, to som fakt nepocula este... Vyskusam urcite

    5. aug 2015

    A este,aby sa olej neprepalil,tak nakrajame kolieska surovej mrkvy a hodime do neho ked vyprazame.

    5. aug 2015

    vyskusame

    5. aug 2015

    Nepoznám túto fintu, asi aj preto, že nemám rada nič, čo je so strúhankou 😀 a doma si na to tiež zvykli, že keď idem niečo raz za sto rokov vyprážat vyprážat, tak to bude len vo vajíčku ☺ no ďakujem za radu, posuniem ďalej pri trestaní s kámoškami o jedle a varení.

    5. aug 2015

    No nepoznam a ani som o tom nepocula. Urcite vyskusam. A o tej mrkve v oleji som pocula no nevyskusala som. Ak to naozaj funguje, rezne u nas budu castejsie :-P

    5. aug 2015

    Toto o bielku som este nepocula, ale vyskusam. Zato v skupine sefkuchari som sa dozvedela o tipe, ktory zbavi rezna mastnoty z vyprazania a je lahsi na travenie. Rezen po tom ako ako ho vyprazime ponorime na chvilu do vriacej vody, vytiahneme a odlozime ako zvycajne. Odskusala som to a mozem potvrdit, ze rezen nie je ani rozmoceny ani inak znehodnoteny, len nie je taky mastny.

    5. aug 2015

    Tak veru nepocula som o tom,budem musiet vyskusat 🙂

    5. aug 2015
    1mirka1
    autor

    @veroni87 ano to to som citala aj ja a super tip ,nemam odskusane ale pride mi naozaj dobry tip,dakujemza tvoj tip

    5. aug 2015

    nevedela som,ale vyskušam:D

    5. aug 2015

    vyskúšame 🙂

    5. aug 2015

    urcite vyskusam🙂

    5. aug 2015

    Tak toto veru počujem prvý krát a určite vyskúšam 😊 ďakujem za radu 😉

    5. aug 2015

    no... tak to robila moja svokra a ešte aj s karbonatkami ked som bola u nej tak som tak musela a ja , doma to nerobím, že reku len robota naviac....

    5. aug 2015

    Dakujem za tip...to som netusila 😉

    5. aug 2015

    Sranda ☺ vyskusam ☺

    5. aug 2015

    @helena56800 nevedela som, prečo sa to tak robí...

    5. aug 2015

    Toto som nevedela....akoze do bielka a potom so muky?...nelepi sa to zle?....ja po vyprazani esre necham otiect a ukladam na papierovu utierku aj zhora odsajem.....pocula som ze po vyprazeni rychlo ponorit do vriacej vody....no neskusila som🙂

    5. aug 2015

    nepridalo mi komentar rano, hladam, hladam a nič,. Ale aj ja takto obalujem rezne, ja ich mam rada, chlapci menej ,ale zjedia ich. Pripomina im to rezne v cestičku, tie nemusia,. Ja niekedy obaľujem aj do vajička s mliekom, alebo pivom ked mi zvyši, tiež to ma robňvnakyfekt. Albo do toho ešte prišlaham bielok ak je toho malo.

    5. aug 2015

    a ak možem k tomu pridam ešte aj ja svoj vylepšeny tip. Ja niekedy do toho bielka davam pomrvene kukurične lupeinky a to je že fakt super chrumkave. To mam od nas z prace, z jedalne, takto nám to občas robia, hlavne kuracie rezne su v tom super.

    5. aug 2015
    1mirka1
    autor

    @betunka39 tiez vyuzivam mlieko a som spokojna,jasne ze mozes, skor musis👍👏
    Som velmi rada ked sa zapajate a pridate aj svoje tipy,este raz dakujem💞

    5. aug 2015
    1mirka1
    autor

    @sendy182 ano uz to tu spomenula
    @veroni87, sikovny tip🙂

    5. aug 2015
    1mirka1
    autor

    @sendy182 a ktomu lepeniu,ja vam rada poskytnem tipy, rady ale vieme kazda kucharka ze aj tak niekedy ostaneme pri tom svojom osvedcenom 😉 prave ja sa nenahnevam ale potesim ked pridaye aj svoje tipy🙂

    5. aug 2015

    no ako vegetarian to nepoznam,ale vyskusam pri niecom inom 🙂

    5. aug 2015

    Vyskúšam,toto som nevedela

    5. aug 2015

    Takto som veru este neskusala..viem ze segrenka vedeli doma robit rezne tak, ze obalene namocili pred smazenim do smotany..ale to bude nieco o inom 😵

    5. aug 2015

    Ďakujem za tip, neskúšala som ho ešte 🙂

    5. aug 2015

    Jeeej to vážne?Nevedela som Rada vyskúšam Veľmi užitočná rada(aspoň pre mňa) Ďakujeme

    5. aug 2015

    @1mirka1 myslim ze aj v nejakej relacii o vareni to bolo s tou vriacou vodou🙂 ....

    5. aug 2015

    Nevedela ale urcite vyskúšam 😉

    5. aug 2015
    1mirka1
    autor

    @sendy182 moze byt🙂 ja velmi rada ppzeram take relacie ale prvy krat sim to citala od sefkuchara🙂

    5. aug 2015

    díky za tip, vyskúšam, ja dávam do vajíčka pár kvapiek oleja, strúhanka drží lepšie

    5. aug 2015

    Toto isto vyskusam, vdaka za tip 🙂

    5. aug 2015

    Nepoznam. A nema sa to do toho bielja az nakonci po struhanke? Ci to si s dacim pletiem? Fakt pred mukou? No musim skusit 🙂

    5. aug 2015

    nevedela som a je to pre mna velmi užitočna rada, dakujem 🙂

    5. aug 2015
    1mirka1
    autor

    @jankamin, @1kacena11, @liveka, @mytylka, @s_i_s_a, @mariankas, @schubertka, @radkatalajkova, @janula7250, @luciana896, @adikad, @zuber, @riava01, @kattka5, @veroni87, @kibuk, @lucinda7, @kacenka1983007, @majulena, @katy1111, @helena56800, @mirka6789, @miiriamka, @sendy182, @betunka39, @jaanik, @lil38, @gerii79, @janellina, @lubica69, @jarula25, @mery80, @bambi29, @peha81, @fra dámy ďakujem aj za tipy ,rady,veľmi si vážim aj váš názor ,želám vám krásne ráno a veľmi pohodový deň 🙂 posielam vám ďakovné maličké modré

    6. aug 2015

    @1mirka1 dakujem za srdiecko a aj vam pekny teplucky snik 😉

    6. aug 2015

    nevedela ale vyskusam

    6. aug 2015

    @1mirka1 dakujeem..prajem krasny slniecko y den 😵

    6. aug 2015

    @1mirka1 dakujem krasne

    6. aug 2015

    Dakujem ☺

    6. aug 2015

    srdiečko dorazilo a opäť ďakujem, prajem usmievavý deň 🙂

    6. aug 2015

    @1mirka1 Dakujem za srdiecko a krasny den prajem 🙂

    6. aug 2015

    dakujem za srdiečko.

    6. aug 2015

    @1mirka1 My ĎAKUJEME

    6. aug 2015
    1mirka1
    autor

    @tamarik82 dodatocne leti aj tebe😉

    6. aug 2015

    @1mirka1 Ďakujem 🙂

    6. aug 2015
    6. aug 2015

    @1mirka1 jeeeej dakujem

    6. aug 2015

    Dakujem krasne.

    6. aug 2015

    dakujem velmi pekne

    6. aug 2015