5 / 539
    Vyprážaný karfiol bez vyprážania:-)

    A ako si ho nevyprazila? Dala do rúry?

    4. mar 2016

    och.....mnaaaam....ako to robis prosim bez vyprazania...a je chrumkavy? a aky dresing mas k tomu? dakujem

    4. mar 2016

    Karfiol netreba predvárať,rozoberieme ho na ružičky obalíme v vajíčku a kukuričnej strúhanke,dáme na plech pokvapkáme oliv.olejom a pečieme na 180 cca 20-25 min.
    Domáci dressing:biely jogurt,horčica,strúhané uhorky,korenie,soľ,cibuľka,pažítka

    4. mar 2016
    4. mar 2016
    4. mar 2016

    @1bambulka1 a je tvrdsi? ak sa nepredvara.....dik

    4. mar 2016

    @1bambulka1 kde kupujete kukuricnu struhanku?dik

    4. mar 2016

    @marianna1971 nie vobec nie je tvrdy.Ja som obj.z netu ale vydela som aj v Jednote

    4. mar 2016