@spoony panenku som si deň vopred namarinovala v grilovacom korení,oliv.olej,cesnak,rozmarín a len pred podávaním prudko opekla na suchej panvici.Hubová omáčka: 3 veľké cibuľe (ide tam také množstvo nakoľko cibuľa zahustuje a nie je potrebné potom už zahusťovať)osmahneme na oliv.oleji,pridáme huby(ja som mala ešte mrazené zásoby z min.roku),pridáme korenie,soľ,mletú rascu,podlejeme a podusíme.Keď sú huby mäkké časť odoberieme a rozmixujeme s bielym jogurtom a už len chvíľu povaríme.
@1bambulka1 mňam, inšpirácia na víkend
pripájam sa.. mňaaaam keby mi to niekto spravil.. tak by to chutilo ešte lepšie.. lebo mne sa už ženy ništ nechceeee. iba spať... hubu s pántov vyhadzovaťť a jesť. 😀 😀 😀
vypadá to perfektne a istotne minimálne tak dobre chutí :D
Zacala som byt hladna do kelu. Vyzera to chutne
Ako to chutí s tým jogurtom? Jogurt som ešte veru neskúšala takto dať do omáčky.
Prosím vás o recept.