Podľa receptu: A je to tu: clafoutis! Vo Francúzsku veľmi obľúbený koláč. 1 HR mlieka 1HR smotany na šľahanie (ja som dala biely jogurt) 2 žĺtky 3 vajíčka agáve sirup 3 PL múky špaldovej
Do okrúhlej formy dáme jahody. V miske zmiešame cesto a vylejeme na jahody Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 35 minút. Necháme vychladnúť . Bon appetit
Podľa receptu:
A je to tu: clafoutis! Vo Francúzsku veľmi obľúbený koláč.
1 HR mlieka
1HR smotany na šľahanie (ja som dala biely jogurt)
2 žĺtky
3 vajíčka
agáve sirup
3 PL múky špaldovej
Do okrúhlej formy dáme jahody. V miske zmiešame cesto a vylejeme na jahody Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 35 minút. Necháme vychladnúť . Bon appetit