205 / 539
    Jahodovo-rebarborový koláčik bez múky

    Dobee to vyzerá

    24. máj 2015

    @bogyika007 Aj chutí😊

    24. máj 2015

    REceptík by som mohla poprosiť ? už dlhšie chcem vyskúšať rebarboru a teraz je aj v obchode dostupná 🙂 nech viem ako chutí 🙂

    24. máj 2015

    @la0813la v slede fotografií je receptík😊

    24. máj 2015

    Ďakujeeeeeem 🙂

    25. máj 2015

    @1bambulka1 a môžem sa ťa spýtať ešte ? kamoška mi vravela že rebarbora je dosť kyslá a že jej babka o vždy varila v hodne cukrovej vode.Stačí to nechať len postáť ako si písala?Ďakujem

    26. máj 2015

    @la0813la Dlho som sa odhodlávala či skúsiť variantu s medom práve pre to,že rebarbora je dosť kyselá.Ale môžem povedať že koláčik nebol absolutne kyselí a jahody ho ešte zjemnili.Boli namočené v tom mede a vo fáze keď som ju mala už vo forme som vrch pofrkala agáve sirupom.

    26. máj 2015