02061981
16. feb 2015

Prosba o radu

Ahojte, chcem Vás poprosiť o radu. Mám priateľa, ktorý po 12 rokoch odišiel od družky s ktorou majú spoločné dieťa, 10 ročnú dcérku. On má záujem sa s dcérou stretávať ale bývalá mu to neumožňuje. Pred dcérou ho hnusne ohovára a škaredo pred ňou o ňom rozpráva. Na základe toho dcéra stratila záujem sa s ním stretávať a pokiaľ za ňou aj príde tak sa správa odmerane aj keď pred tým mali dobrý vzťah.

Na výživnom sa dohodli a on ho pravidelne každý mesiac posiela na čas a dohodli sa aj na stretávaní, že nebudú mať problém sa dohodnúť ale toto vôbec nefunguje :( . Ona síce povie, že jej v tom nebráni a že keď chce tak môže ísť ale ani tomu nijak nepomáha.

Prosím Vás poraďte nám čo má robiť.

Ďakujem za radu

Ak ste vy stala za rozpadom vztahu tak sa necudujem ani jednej ani druhej...Nic v zlom...

16. feb 2015

dovod ich rozchodu?

16. feb 2015

A čo mi s tým keď nevieme nič bližšie? 10rocna je už dosť rozumná nato aby vedela čo je vo vecí. Prečo od nich odišiel?

16. feb 2015

no to si podla mna musia oni dvaja doriesit lebo pokial sa jedna strana citi podvedena a oklamana tak urcite nebude s radostou posielat dieta aj ked spolocne k druhej strane. musia si to vydiskutovat, prip ospravedlnit sa ak sa citi niekto ukrivdeny a mozno potom sa pohnu dalej aj s dcerkou

16. feb 2015

Dôvod bol taký, že už dlhšiu dobu asi 4 roky dozadu to prestalo fungovať. Boli spolu už len kvôli dieťaťu a hypotéke. Pravdepodobne sa ona cíti ukrivdená ale tvrdí že je rada že odišiel. Ale na žiadnu tému sa s ňou rozprávať nedá. A partner je taký tvrdohlavý a tvrdí že on sa nemá prečo jej ospravedlňovať.

16. feb 2015

@02061981 Aha takze stojite za rozpadom vy...No ja sa necudujem ze nepusti dceru ani ja by som nepustila.A to 10 rocne dieta uz ma rozum a urcite nochce vidiet ako sa jej otec vesa po druhej zene...Keby som bola to dieta tak by mi to vadilo...Skuste sa vzit do ich koze...Slobodnych muzov je dost...Preco rozbijat rodinu?Nech uz boli spolu pre cokolvek...Pre to dieta nikdy nebudute mila,zobrali ste jej otca...

16. feb 2015

Nie ja som nebola dôvodom. Oni sa rozišli skôr ako sme sa my spoznali. Len ja vidím ako on trpí a chcela by som mu pomôcť. Pravdepodobne to už mal také neznesiteľné doma, že musel odísť. Chcela som len či niekto niečo také nezažil a nevie mu niečo navrhnúť čo by mal skúsiť.
Ďakujem ešte raz

16. feb 2015

Výšku výživného a stretnutia su určené sudom alebo sa oni tak dohodli?

17. feb 2015

Oni sa dohodli a potvrdili to na súde a aj to stretávanie sa dohodli že sa budú vedieť dohodnúť ale dohodnúť sa s ňou nedá

17. feb 2015

@02061981 Tak nech sa stretavaju bez Vas...Ked to diete nechce,tak je neprinuti ani 10 sudov...10 rocne diete nieje ako 3 rocne...To 10 rocne ma svoju hlavu a nic ju neprinuti...Mozno ked tam vy nebudete tak sa bude chciet stretnut...

17. feb 2015

Však samozrejme ze ja tam nechodím on chodí sám za ňou ale rozpráva sa s ňou pred dverami domu. Matka na neho pred ňou hrubo nadáva a dáva jasne najavo že si nepraje aby sa s ním stretávala.

17. feb 2015

@02061981 Tak nech poziada sud o upravenie styku s dietatom. Nech sud presne urci kedy bude chodit dieta k nech ako dovod uvedie ze matka ich styku brani.

17. feb 2015

Začni písať komentár...

Odošli