Dobrý deň,
chcela by som sa poradiť ohľadom prípravy mäsa.
Je vhodné robiť mäso na pare (Avent 2v1) pri robení mäsových príkrmov?
Výrobca v príručke uvádza ako dlho mäso pariť.
Je takáto tepelná úprava dostatočná?
Ďakujem
naparovanie mäsa je vhodná alternatíva. Hoci výrobca uvádza isté časy, tak osobne mi to príde málo.
Každé mäso by som naparovala minimálne 30 minút. Hutnejšie mäsá ako hovädzina, divina aj hodinu +.
Väčšinou síce idú do naparovača nakúskované malé porcie, ktoré by sa mali teda spracovať rýchlejšie.
Osobne som v tomto radšej opatrná. Campylobacter v kuracine býva často a ak sa dobre tepelne nespracuje, tak robí potom detičkám šarapatu.
Prajem vám krásny deň,MUDr. Denisa JaššováPediatrička
Dobrý deň,
naparovanie mäsa je vhodná alternatíva. Hoci výrobca uvádza isté časy, tak osobne mi to príde málo.
Každé mäso by som naparovala minimálne 30 minút. Hutnejšie mäsá ako hovädzina, divina aj hodinu +.
Väčšinou síce idú do naparovača nakúskované malé porcie, ktoré by sa mali teda spracovať rýchlejšie.
Osobne som v tomto radšej opatrná. Campylobacter v kuracine býva často a ak sa dobre tepelne nespracuje, tak robí potom detičkám šarapatu.
Prajem vám krásny deň,
MUDr. Denisa Jaššová
Pediatrička