Dobrý deň,
chcela by som sa poradiť ohľadom prípravy mäsa na príkrmy v parnom mixéri od Aventu. Niekoľkokrát som čítala, že doporučujete kúpiť mäso, naporcovať ho na kúsky 4 x 4 cm, pripraviť na pare a takto spravené ho šupnúť do mrazáku. Ale v návode od Aventu sa píše, že treba suroviny nakrájať na maximálne 1 cm kúsky.
Tou veľkosťou 4 x 4 cm ste mysleli veľkosť mäsa na 1 porciu s následným naporcovaním na menšie kúsky, alebo to proste mám v takej veľkosti dať do pary?
Ďakujem
Dobrý deň,
pokojne 4 x 4 cm naporcujte a tak zamrazte. Mäso musí byť však dobre naparené. Neviem aký čas je v návode, ale musí byť proste urobené dobre.
Prajem vám krásny deň,
MUDr. Denisa Jaššová
Pediatrička