pri intolerancii lepku často vzniká sekundárne intolerancia laktózy, alebo naopak. Histamínová intolerancia by mala byť dočasná ako syndróm týchto intolerancií a mala y sa časom upraviť.
Stravovanie je dôležité upraviť podľa týchto troch diét s dôrazom na správnu výživu a rovnováhu mikrobiómu- bez aditív, bez polotovarov, dopĺňať omega 3 a 6 vo forme rastlinných olejov, čerstvé a prirodzené suroviny, bez pridaných cukrov, úprava varením dusením.
V jednoduchosti je potrebné dodržiavať zásady zdravej stravy v kombinácií vynechaním škodlivých potravín. Konkrétne otázky Vám rada odpoviem prostredníctvom konzultácie, na ktorú sa môžete prihlásiť mailom alebo telefonicky.
Dobrý deň,
pri intolerancii lepku často vzniká sekundárne intolerancia laktózy, alebo naopak. Histamínová intolerancia by mala byť dočasná ako syndróm týchto intolerancií a mala y sa časom upraviť.
Stravovanie je dôležité upraviť podľa týchto troch diét s dôrazom na správnu výživu a rovnováhu mikrobiómu- bez aditív, bez polotovarov, dopĺňať omega 3 a 6 vo forme rastlinných olejov, čerstvé a prirodzené suroviny, bez pridaných cukrov, úprava varením dusením.
V jednoduchosti je potrebné dodržiavať zásady zdravej stravy v kombinácií vynechaním škodlivých potravín. Konkrétne otázky Vám rada odpoviem prostredníctvom konzultácie, na ktorú sa môžete prihlásiť mailom alebo telefonicky.
Prajem Vám pekný deň,
Mgr. Veronika Mičianová, PhD.
+421 944 331 420
mail: info@imwell.sk
web: www.imwell.sk
FB: https://www.facebook.com/imwell.sk/