Zamilovala som sa do kombinovaného kočíka Coletto Astin 2019 a prosím o názor, recenzie

Zodpovedané
7. nov 2019

Ahoj,

prosím ta, vedela by si mi nejako zrecenzovať Coletto Astin 2019? V predajni som sa doň zamilovala na prvý pohľad 😁 Chcela som prečítať nejaké recenzie na internete, ale nič som akosi nenašla 🙂

Ďakujem 🙂

Ahoj,

Coletto Astin je relatívne pekne spravený kombinovaný kočík poľskej výroby. To z neho ale robí aj typicky väčší, robustný, dobre odpružený no nie veľmi skladný kočík super na dedinu a terén/sneh, ale teda fakt nič mov na časté nakladanie do auta alebo pchatie do kufra auta. Na také použitie ho ja absolútne neodporčam - časom to bude riadna otrava a záťaž). Naopak ak s ním neplánuješ cestovať, nerobila by som si z toho ťažkú hlavu.

Coletto Astin 2020

Jedna vec, ktorá je tiež typická pre tento typ kombinovaných kočíkov, je fakt pohodlná vanička, ale pomerne robustný športiak s ktorým je kočík dosť odlišný. Preto je dobré vopred si uvedomiť, že budeš pravdepodobne spokojnejšia s hlbokou vaničkou a športiak s najväčšou pravdepodobnosťou po čase vymeníš za niečo ľahšie, spratnejšie, celkovo šikovnejšie.

Takže zhrniem - ťažší, veľký kočík, nič pre nízkych alebo často cestujúcich. Na dedinu, zlé cesty, a ak necestuješ veľa, tak môže byť. Tak cca rok a pol. dva to vidím realisticky, potom si asi dokúpiš niečo spratnejšie a praktickejšie na rýchle presuny s dieťaťom, čo už chce aj bežkať. Ak si ale mestská mamina, možno by som zvážila niečo menšie.

Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli