Dobrý deň.
Pokiaľ máte skúsenosti alebo feedback od mamičiek, ktore vlastnia tento kočík, rada by som sa na ne opýtala. Zatiaľ mame vybraný kočík Cybex Balios S LUX 2020, ale dnes ma zaujal dizajnovo /v béžovej farbe/ aj tento model od Bebetto. Na internete však zatiaľ nie je dostupná žiadna recenzia 🙂
Vopred ďakujem 🙂
Ahoj,
Bebetto Flavio 2020 je nové a tiež je dizajnovo také jednoduchšie, rozumej lacnejšie. Nie je nejako výrazne rozšírené a nemá hodnotenia.
Ak by si predsa chcela nájsť niečo podobné už hodnotené, kuk možno na Bebetto Nitello. Ten má funkčne prakticky totožnú konštrukciu, akurát s menšími zadnými kolesami. Konštrukčne sa teda recenzie budú dať aplikovať aj na novú verziu kombinácie Flavia.
Vaničková nadstavba je zasa totožná s tou z Bebetto Pascal.
Športová je klasická bebeťácka - rovnaká je napr. Bebetto Nico (a iných).
Tak si nejakú tú “recenziu” vieš dať dokopy aj spojením týchto recenzií. Plus, pridala by som link na poľské recenzie tohto modelu - skoro vždy nejaké majú, ALE naozaj to je model dostupný nie dlho, a asi ho moc ľudí skutočne nemá, lebo ani tam nejak ešte nie sú dostupné.
Za mňa, lacnejší model od relatívne solídnej poľskej značky. Nečakala by som veľa a nebudeš sklamaná. Je to veľký, ťažší model. Takže nebude skladný a priestrannosť bude ok, aj keď samozrejme úmerná tomu, že otočné modely sú proste kratšie. Ale nenáročnej mamičke, ktorá potrebuje práve niečo takéto, väčšie, bude podľa mňa úplne v pohode vyhovovať.
Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli