Ťahanie rany po akútnom cisárskom

majulikmajka
4. okt 2022

Ahojte ako dlho ste cítili ťahanie rany po akútnom cisarskom ?ja mám mesiac po a stále to dosť ťahá ke to nepríjemne hlavne keď chodím alebo si ľaham, taktiež silná bolesť chrbta hlavne hrudnej chrbtice a plytké dýchanie , A ešte na jednej strane na boku je to dosť nepríjemne ako keby tam niečo zavádzalo , predvčerom som bola v obchode a potom ešte von s kočiarom asi polhodinku potom som bola tak bolava že som nemohla dva dni poriadne chodiť ..a ešte včera som krvacala aj zrazeniny a dnes už normálne spinenie ..nejaká skúsenosť ?

katches69
4. okt 2022

@majulikmajka Ahoj, aj ja som mesiac aj pol po akut sekcii a stale ma nad jazvou boli brusko, no skorej ta koza. Take strasne citlive to mam, bolestive na dotyk. A pritom jazva sa mi pekne hoji.

majulikmajka
autor
4. okt 2022

@katches69 mas aj tie iné príznaky ?

katches69
4. okt 2022

@majulikmajka ked som bola nejake 2tyzdne po porode tak ma strasne dlho boleli rebra, teraz uz nic okrem tej koze na bruchu.

vladenajulo
18. nov 2023

@majulikmajka ahoj prosim ťa prestal ťa bolieť ten chrbát časom ?

danielkadandy
2. feb 2024

@katches69 ako ta boleli rebra? Uz od sekcie ? Ja msm rovnaky problem ..som tyzden po sekcii a mna stale boli prava cela strana....ani spat ani sa pretacat ani lezat

katches69
2. feb 2024

@danielkadandy par dni po, neviem ci to bola svalovica z toho ze som sa zdvihala na posteli v nemocnici alebo čo ale strasna bolest ani pretacat ani zdvihat som sa nemohla