Čo vám pomohlo na úpravu cyklu pri PCOS?

3. feb 2023

Ahojte čo vám pomohlo na úpravu cyklu pri pcos? Bez dupastonu žiadna ms. Mala som aj nadváhu a za trištvrte roka som schudla 20kg. Ešte bojujem ďalej s chudnutím, potrebujem ešte tak 5-10kg dať ešte dolu. Brávala som dupaston ale tento cyklus som ho nevzala a už som 70dc a ms žiadna 😪 čo vám pomohlo? Pred chudnutím som skúšala aj vceliu kasicku materskú asi 3-4 mesiace a ten cyklus kolísal raz 44dc raz 62dc alebo aj 37dc cykly. Ale je dosť drahá na to aby som to brala aj rok alebo viac. Čo vam pomohlo?

stellarstar
3. feb 2023

Mastodynon kvapky a teraz myo inozitol

autor
3. feb 2023

@stellarstar čo sú to za kvapky? A kedy prišlo zlepšenie za aký čas asiv

stellarstar
3. feb 2023

Kvapky nájdeš na nete, sú na predpis čisto prírodné. Už počas užívania mi naskočila ms a mala som vyše 10 r pravidelne ako hodinky ( mám tiež pco plus zníženú štítnu )

zuzanka.zuzu
3. feb 2023

shatavari kapsuly a čaj z alchemilky (mne chutiiiil 🙂 niektorým nechutí). pravidelne. aj pol roka. bez liekov. bez sledovania cyklu, proste denne. výsledok má 2 roky 😉 keby sme sa rozhodli pre druhé, nie som v strese, spolieham sa na toto.

natalis1998
8. feb 2023

Ja mám pravdepodobne tiež PCOS, akurát riesim hormonálny profil s lekárom. Ale mávala som cykly 40-80dni bez liekov a akýchkoľvek vyvolávaciek. Nadváhu nemám tak nerozumiem prečo mi to takto lieta. Ale posledný mesiac som dodržiavala stravu a eliminovala jednoduche cukry a cvičila plus som užívala nápoj Vellena a prišla mi menstruacia na 33 deň. Takze možno pomohla aspoň kúsok ten cyklus upraviť. Ale uvidím čo mi nastaví lekár.

mimi410
8. feb 2023

Čisto bylinné prípravky tradičnej čínskej medicíny. Nakombinované každú ženu "na mieru".