Čo po laparoskopii?

aalzbetkaa
24. aug 2016

Ahojte žienky, včera mi robili laparoskopiu mala som endometrické cysty a dnes ma už pustili domov, len ked vstávam alebo sadám tak ma bolí brucho ako mi to robili, viem že to este bude par dní bolieť. A chcem sa spýtať ako dlho ste sa vy davali do kopy kym ste neboli ako pred tym? Kedy ste mali prvý pohlavny styk po zakroku? A ako ste to riesili zo svojou gynekologickou, som pocula zevraj su nejake varianty....prvá bud HA jest par mesiacov ..druhá co najskor bábo ...dakujem za kazdu odpoved

neverendinglove
24. aug 2016

Ja som mala sex cca po 2 tyzdnoch. Trosku to bolelo ale potom v pohode. O mesiac po laparo som uz bola tehotna 🙂

monika1791
24. aug 2016

@aalzbetkaa Ahoj.My sme mali sex na 10 deň..ale je to individuálne ako sa človek na to cíti.Asi po dvoch týždnoch som bola v pohode a na tretí týždeň som šla do práce..neponáhlala som sa 🙂 chcela som čo najrýchlejšie otehotnieť lebo som nechcela brať tie hormóny a podarilo sa na tretí mesiac po laparoskopii.

aalzbetkaa
autor
25. aug 2016

Baby a ešte sa chcem spýtať..včera ma pustili z nemocnice a dnes som si na nohavickach našla taký hnedý výtok ...je to normálne po laparoskopii alebo ako. Poraďte prosím. A ako dlho ste mali vetry?

neverendinglove
25. aug 2016

Vytok je normalny. Ja som ho mala niekolko dni. Potom uz vsetko bolo normal.