Čo si myslíte o zmene práce v tomto období?

2. okt 2022

Baby, co si myslite o zmene prace v tomto obdobi? Tym obdobim myslim to,co sa teraz deje vo svete a co nas strasia,ze pride (recesia,prepustanie,inflacia).Bojim sa ze ked zmenim pracu, budem lutovat, pridem o nu lahsie, a podobne. Viem,ze sa asi nemozem na to takto pozerat,ale bojim sa no a mam pocit,ze vymyslam. V aktualnej praci uz mam toho dost,potrebovala by som zmenu,celkom akutne.

deti95060810
2. okt 2022

a už náhradnú prácu máš? či ešte stále hľadáš?
Tiež by som sa bába meniť teraz prácu. ...

autor
2. okt 2022

@deti95060810 hladam, resp. pozeram ponuky a tak...nechodim zatial aktivne po pohovoroch

gemerka17
2. okt 2022

Záleží ako si žiadaná na trhu práce. Pokiaľ si dáš životopis na profesiu tak koľko ludi, potencionalnych zamestnavatelov ťa zavolá na pohovor? Sama musíš poznať trh práce ohľadne svojej pozície a tiež je dôležité odkiaľ si. Iné je BA a iné hladova dolina.

iwesska
2. okt 2022

V zivote sa stale nieco meni,nic nie je iste a zit stale s tym,ze co vsetko zle sa mi asi stane,asi nie je cesta. Ja som menila pracu nedavno. Nemala som nic iste,ale v predoslej praci sa to uz nedalo vydrzat,vplyvalo to na moje zdravie,rodinu,tak som si povedala,ze cokolvek bude lepsie ako toto. Tak som dala vypoved,bola chvilu na UP,sledovala ponuky a ked sa mi nieco zapacilo,napisala som. Nestresovala som kedy uz to najdem,ci vobec,proste som si povedala,ked to ma prist vtedy to pride. A prisla v kratkom case praca,ktora ma bavi a este mam aj skveleho sefa,ktory je uplny protiklad toho,co mi pil krv. Na Profesii je stale mnozstvo ponuk,ludom sa robit nechce,to som videla,aj ked za mna hladali nahradu.

mogaa
2. okt 2022

záleží v akej oblasti si prácu hľadáš....ak súkromná sféra, tak o 2-3mesiace ti nemusia predĺžiť zmluvu lebo začnú prepúšťať.....v štátnej a verejnej sfére sa zase bude šetriť, takže to tiež môže obnášať aj znižovanie stavov....všetko záleží od cien plynu a ako ich bude kompenzovať/regulovať štát....štátna sféra majú byť napr. zamestnanci počas piatkov HO, čo je reálne v málo organizáciách lebo nemajú ani dostatok notebookov, nehovoriac o tom že tam kde chodia klienti je to tiež nereálne....

queen_mary
2. okt 2022

@mogaa toto presne u nas 😀 nariadeny homeoffice a polka zamestnancov nemala sluzobne notebooky 😅

letfenixa
2. okt 2022

@queen_mary keď sa zavreli školy,vraj v našej škole malo 0 % učiteľov služobný notebook.