Video pestúnka s dobrým dosahom zvuku

maria757
7. jún 2020

Ahojte,
Prosím Vás poraďte mi dobrú videopestunku, s dosahom a dobrým zvukom a obrazom, čo môže ísť aj na baterky aj do siete. Veľa je toho a čím viac čítam tým viac si neviem vybrať.
Ďakujem. Strop 150€.
Chcela som Avent ale tie sa už nepredávajú.

simik238
7. jún 2020

Pripájam sa k tejto téme 🙂 plus baby poprosím vás o foto ako máte tie pestúnky pripevnené. Dakujem 🙂

diaalex
7. jún 2020

@maria757 avent scd841 🙂 tuto máme my a som max spokojná 🤗 zvuk super, obraz tiež, aj v noci krásne vidno 🙂

queen_mary
7. jún 2020

Ziadna pestunka. Normalne si kup kameru. Ja mam xiaomi 360. Stoji 35€. Pripaja sa na wifi. Ide do elektriky, alebo ked mas powerbank tak kvazi baterky. Top obraz, nekonecny dosah (muz checkoval maleho z ameriky), uplne cisty zvuk. Vies si s nou otacat, nahravat, fotit si, rozpravat do nej..

queen_mary
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
queen_mary
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikid1
7. jún 2020

@queen_mary prosim ta a tebe ostatne obraz na telefone napr celu noc? Ja mam Ezviz mini O, tiez je to kamera a pripaja sa cez wifi ale mne zostane obraz len niekolko minut a potom sa vypne - neviem ci je to nastavenim telefonu, ze sa spusti setric... Maly spava sam vo vedlajsej izbe tak by som ho rada mala pod dohladom celu noc.

queen_mary
7. jún 2020

@kikid1 aha, treba si nastavjt v telefone, aby sa ti nezamykala obrazovka. Ja ho sledujem len kym nezaspi 🙂 a semtam skontrolujem

leniel
7. jún 2020

tá kamera čo spomínajú baby je super, tiež ju mám doma. Obraz mám nonstop - ale vyčlenili sme na to starý telefón. Čo je ale nevýhoda len tejto kamery, že naozaj potreba dobrej wifi. Chodíme kade tade, k babke na dedinu, dovolenky, hotely, chaty, svadby a tam tá wifi nie vždy je, takže áno, na doma super vec, na cesty určite nie. Máme Truelife Nanny Cam V24, v zásade som s ňou spokojná, jediné čo mi na nej vadí je modré svetielko, ale zalepila som ho leukoplastom.

alana1
8. jún 2020

@queen_mary kde ste to prosim kupovali? ja mam motorolu videopestunku ale o nicom, odisiel zvuk a tiez premyslam iba o kamere...

kikid1
8. jún 2020

@queen_mary jaj super, prestavim si to. Dakujem 😊

queen_mary
8. jún 2020

@alana1 alza.sk 🙂

zafir
8. jún 2020

@maria757 Ahoj skús pozrieť môj bazárik.Možno ti to pomôže v rozhodovaní .Pekný deň prajem.

barboratoth
8. jún 2020

Zbytočne predražená vec, mame xiaomi mi home cam 360 za 30€ a slúži perfektne 🙂

semila001
24. jún 2020

@queen_mary presne tak

s_a
3. sep 2020

prosím vás, tá xiaomi kamera zapne na mobile nejaké upozornenie, ak aj zaznamená len zvuk? alebo ako ste to využívali pri dieťati? ak by som napríklad odbehla na záhradu a malý by bol na poschodí v spálni? je to použiteľné?

ivana126
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
leniel
23. okt 2020

@s_a ja to mam nonstop zapnute - obraz a potichu aj zvuk na starom telefone.

ria_pucek
14. jan 2021

@queen_mary Smiem sa spýtať, zvažujem nad kúpou tejto kamery, na stránkach však uvádzajú, že balenie neobsahuje napájací kábel, dá sa klasicky pripojiť na nabíjačku od Xiaomi telefónu, alebo ste zvlášť dokupovali kábel a taktiež pamäťovú kartu? 🙂