Môžem používať kapsové plienky namiesto ortopedických nohavičiek?

soffi
26. feb 2015

Zdravim, mam otazku....Chcela by som malu balit do kapsovych nohaviciek takym sposobom, ze by osm ich dala navrch jednorazovych a dovnutra normalnu plienku, namiesto balenia nasiroko....malu teraz balim do klasickych postoliek, ale pride mi to velmi nepohodlne ze ju tam ta pliencoka z kazdej strany tlaci okolo noziciek ma az vysuchane miesta , a este aj ten suchy zips na gatkach ju vzdy zobudi...pripadne viet emi poradit nejake ortopedicke nohavicky priamo s vlozkou?Dakujem

katarinamarkova
26. feb 2015

rada? ak ti nerobili po porode babatku sono klbikov a cakas na to prve sono ci je vsetko ok, daj si spravit sono a na 99.9% ti povedia, ze klbiky ma uz vyvinute, ze balit netreba. je smutne ze sono hned po porode sa u nas robi skor vynimocne :( to potom chudence zdrave deti musia byt zabandazovane v nepohodlnych guciach.

ivet1371
26. feb 2015

Jasne možeš

marissenka
26. feb 2015

Osklb dole tu gumu z postoliek,z toho ma asi nozicky osuchane.

lemurko
26. feb 2015

Balis preventivne?

ukulela
27. feb 2015

len ked budes mat papierovu - na tom latkovu a na tomkapsovu,bude to na tyzdnove babo balik ako svet, nie?ja som striedala latkove (nohavickove plienky) s papierkami od narodenia ...ked som dala tie nohavickove plienky, same o sebe to bolo dost siroke. na siroke baleniesa ponasali aj bambino-mio vrchne nohavicky. tie malemu sedeli od narodenia perfektne (mal najmensiu velkost) apod ne bud tie plienkove nohavicky, alebo latkova vkladacka, alebo origi vkladacka bambinomio - a nozky mal dost nasiroko. ortopedicke nohavicky som pouzila len par krat.