Kde zoženiem kúpiť bavlnené plienky?

gotzova
10. jan 2011

moja mala ma 14 mesiacov a za posledne dva mesiacce sa jej vytvoril na zadocku taky cerveny suchy lisaj na jednej strane,bola som u koznej a ta mi povedaladakujem ze to ma z plienok ze aby som prestala pouzivat pampersky a zacala pouzivat bavlnene plienky ,chcem sa opytat kde ich zozeniem kupit?

maryanna
10. jan 2011

ahoj, bavlnené cez net, je kopec stránok kde sa dajú kúpiť všelijaké, a ak chceš len klasické biele štvorcové tak aj v detských obchodoch, dmku.......

tea333
11. jan 2011

pomozu ti baby v teme latkove plienky, uz je ich tolko druhov ze to treba trosku nastudovat 😉

modra1
11. jan 2011

Nechcem ti vyhovárať látkovky, lebo ich považujem za lepšie, hoci ich nepožívam. ALe možno by pomohlo vymeniť značku jednorázových. Mojej malej nerobia dobre práve Pampers (a mne je zle od žalúdka z toho ako silno sú parfumované). POužívame Babylove z DM. Na kožné problémy v plienkovej oblasti a nielen tam je dobrý kúpeľ v slaboružovom roztoku hypermangánu (v lekárni za pol eura), dobre osušiť, veľa "vetrať", teda nechať bábo s holým zadkom a správne mazanie. Na suchý ekzém treba niečo mastnejšie, na začervenalý alebo na mokvajúci niečo vysušujúce s obsahom zinku. Nech to rýchlo prejde 😉 .

kaja73
11. jan 2011

Ja kombinujem latkovky s EKO plienkami-daju sa kupit v DMku a su bez tych roznych primesi,čo su v inych jednorazovkach.latkovky sa daju objednat cez internet,tam maš najlepši vyber.ja použivam BUM GENIUS ONE SIZE.Som s nimi spokojna.