Skúsenosti s neverou

27. feb 2023

Len chcem verit, ze normalne vztahy este existuje, dajte "lajk" ti, ktori nemate osobnu skusenost s neverou, nepodviedli ste ani vy ani vas partner 🙏 to len na margo vyroku mojej uz byvalej kamosky, ktoru manzel podvadzal, tak sa mi vysmiala, ze to mam ocakavat aj ja 🤔

marca12
27. feb 2023

Sme spolu dlhe roky a ani raz sme neriesili neveru ani len vypisovanie s inymi. Takze existuju verne manzelstva. Neviem,co bude o dalsich 15 rokov,ale klop klop zatial sme si verni

autor
27. feb 2023

@marca12 uzasne👍🤗 tiez sme s manzelom 22 rokov (od mojej 20tky) a tiez zatial bez nevery chvalabohu 🤞

danyelia
27. feb 2023

Ahojte, no nechcem nikomu brať ilúzie, ale aj keď píšete, že ste neveru nikdy ,,neriešili,, a partner je vám verný, resp., že o nej neviete, vôbec to neznamená, že vo vzťahu nie je alebo že vás muž poza chrbát veselo nepodvádza - samozrejme, že vám to nezavesí na nos a ani sa neprizná, a to sa môže tváriť ako ten najlepší partner na svete. Samozrejme, nikomu to neprajem, no muži (aj ženy) sú rôzni...

autor
27. feb 2023

@danyelia samozrejme, ale urcite je aj vela stastnych partnerstiev bez nevery 😉

pralinka25
27. feb 2023

no ano podla mna moze hovorit maximalne kazdy sam za seba a nie stylom mam take a take moanzelstvo, ale som v manzelstve tak a taka. za nikoho na svete clovek nemoze dat ruku do ohna a dokonca ani sam za seba pretoze nikto nevie co prinesie buducnost. dusovat sa mozeme vsetci ale ... ale ale. ja som s muzom 19 rokov a nepodviedla som ho nikdy nijakym sposobom. ale neveru som ako taku uz zazila (nie v manzelstve o ktorej by som vedela) takze tak. neviem ako to vyhodnotis.

danyelia
27. feb 2023

Jasné, sú určite aj také páry 😊

luccija
27. feb 2023

Ruku do ohna mozem dat len za seba😉aj to nikto nevie co bude o rok,dva…iste boli tam zavahania z mojej strany, ale nepodviedla som.Niekedy som az sokovana, ked sa dozviem kolko manzelstiev okolo mna vyzerajuco stastne krachuje po 45 tke

marca12
27. feb 2023

@danyelia Neveru si vsimnes na spravani,vzdy je zmena spravania alebo navykov. Ak je zena alebo muz pozorny,tak by si mal vsimnut.

lazzo
27. feb 2023

Rozdiel medzi veselým a smutným paroháčom?
Veselý o tom ešte nevie... 😉😁

danyelia
27. feb 2023

@marca12 Samozrejme, zmena v správaní nastane vždy, no medzi mužmi sú aj rôzni manipulátori, narcisti, psychopati, chronickí podvodníci a klamári, ktorí Ti budú do očí tvrdiť, ako Ťa milujú najviac na svete a potom šup - bez mihnutia oka pobrežia za inou 😉 A na inú 😁 A jasné, žena bude vždy ten žiarlivý blázon a on chudáčik a neviniatko...

janinah
27. feb 2023

Prečo nemôžete dať ruku do ohňa za seba? Tak ako si nepodrezem krk.takisto nepodvediem.Viem to.prilezitosti boli....nerozumiem ako si niekto v tomto môže neveriť.ved každý sa pozná....

svokrinjazykmonika
27. feb 2023

Ja som absolútne monogamný človek, nikdy by som nepodviedla a môjmu manželovi v tom tiež plne verím. Aby som to objasnila tak jeho otec pravidelne podvádzal jeho matku takže on to z duše nenávidí.

pralinka25
27. feb 2023

ako hovorim to si vsetci mozeme povedat tak na smrtelnej posteli. poznam sa, verim si ale uz sa mi tolko krat vypomstila veta mne sa toto nemoze nikdy stat ze to uz vobec nepouzivam.

drbig5
27. feb 2023

Ako sa da zistit nevera? Podla mna sa na to neda prist ak je clovek opatrny a nerobi to na hulvata...ukamenujte ma 🙂 ale pozor, nech hadzu kamene len ty ktory su na milion % isty ze to doma je bez 😉 neviem ako si moze byt jedna zena ista ze jej uzasny muz neprasi aj inu?! Alebo ineho?! A naopak?! Podla coho to chcete zistit ak vam o tom sama osoba nepovie?

drbig5
27. feb 2023

Moja predtucha je ze 2% vztahov su poslusne, ostatne hriesne 🙂

macatt
28. feb 2023

@svokrinjazykmonika moj bývalý muž zažíval v detstve naozaj muky, otec vláčil svoje milenky domov, boli 4 súrodenci a boli toho svedkom a podrobnosti ani nemusím písať..a výsledok bol, že robil to isté, ale ,,len,, vtedy keď som nebola doma… a tiež to nenávidel, ale podvádzal ma na každom rohu🙄 tu jablko nepadlo ďaleko od stromu..

autor
28. feb 2023

48 lajkov je super cislo, vacsinou sa pise o nevere (ako o opaku), preto to vyznie, ze skoro vsetci podvadzaju( este by ma mozno zaujimalo kde si tu milenku/milenca najdu, v praci, vonku s kamaratmi, na nete?

macatt
28. feb 2023

Kto hľadá nájde💁‍♂️ a kto nehľadá tak si ho niekto nájde🤣 aj dnes som čítala, že baba zamilovaná do kolegu, on pritom nereaguje( možno má priateľku, manželku) ale tým že sa mu ponúkne tak možno situáciu využije a dievča zamilované sa zabudne opýtať či niekoho nemá.. alebo stačí firemná akcia, alkohol a nevera na svete😋

janulka1802
28. feb 2023

Poznáme sa 20 rokov, manželia sme 8 rokov, zatiaľ bez nevery. Verím, že to tak bude aj naďalej. Nemaľujem si vzdušné zámky, život prináša všeličo, snáď to zvládneme. Je rozdiel ostať verný, keď ozaj nie je príležitosť. Keď je však príležitosť krásna, lákavá, vzrušujúca a vtedy povedať nie, to je vernosť. Ale samozrejme kto chce, ten si príležitosť nájde kdekoľvek.

autor
28. feb 2023

@janulka1802 super, drzim palce, nech je nas co najviac, o 20 rokov si tu mozme opat napisat ako sme na tom 😉

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lazzo
28. feb 2023

@mirco50 Nechcete to radšej nakresliť? 😉

pralinka25
28. feb 2023
pralinka25
28. feb 2023

@janulka1802 tie posledne dve vety si napisala pekne ja len este doplnim, ze aj v tych najlepsich vztahoch pride sem tam ku krize a je otazne ze co ak pride pokusenie prave v tej najnevhodnejsej chvili. clovek fakt nevie co ho caka. je tolko premennych. lebo napriklad tiez by som mala prilezitosti a dokonca aj lakave ale ked som doma v poho nemam ani pomyslenie. vtedy je lahke odolat aj lakavej ponuke ze ano. narocne je odolat lakavej ponuke ked to doma trochu skripe.

janulka1802
28. feb 2023

@pralinka25 tak veru, súhlasím s Tebou. Bola som reálne v takej situácii a aj keď mi to "polichotilo", stopla som to hneď s tým, že som šťastne vydatá a všetko klape, povedala som rázne nie. Pracujem v mužskom kolektíve a niektorí sú ozaj fešáci, ale pozriem, usmejem sa a tam to končí. Ak by aj doma boli problémy v intímnej oblasti, človek si vie prechodne pomocť sám a hlavne rozprávať, riešit a nie hneď k inému šup do postele. Avšak musí to byť vzájomné, lebo ak jeden povie, že on/a sex nepotrebuje, nechce a nemieni s tým nič robiť, ten druhý nezmože sám úplne nič. Pokiaľ nejde o zdravotný problém, intimita vo vzťahu je dlho veľmi doležitá.

aneta163
4. mar 2023

Strašná hlúposť. Vo vstahu kde vsetko funguje komunikacia, kompromisy a sex ziadna nevera nieje. V predchadzjucom vstahu co som mala bola nevera aj ked to bol super človek nevedel vobec komunikovat tak som to nakoniec ukončila. V tomto vstahu som s priatelom 14rokov mame uz dva deti a nikdy som ani nepomyslela na ineho muža. Klape nam to po vsetkych strankach, stale si mame co povedat aj ked sme uplne protiklady. V lete konečne budeme mat svadbu.

autor
4. mar 2023

@aneta163 👏🙌

janulka1802
21. mar 2023

@aneta163 by si sa veľmi čudovala aj vo vzťahoch, kde je všetko v poriadku, može prísť k nevere. Nie nadarmo sa hovorí: Bolo dobre koze, išla sa na ľad šmýkať. Príde príležitosť, človek sa nechá uniesť a malér je na svete. Niekto sa vie viac ovládnuť, má hranice a stopne to, niekto má tie mantinely voľnejšie, však len trošku a strhne ho to, ako lavína.