Problém v posteli - smrdľavý ejakulát

2. jan 2021

Ahojte prosím neurážajte ma tu dávam anonymnú otázku nakoľko mi to je trošku trápne ale chcela by som sa niekomu zdôveriť samozrejme že tento problém nechcem hovoriť kamarátke mame... mam priateľa sme spolu rok čakáme bábätko nakoľko mame obaja na to vek ja som už po dieťatku veľmi túžila, priateľ je veľmi dobrý chlap rozumieme si po všetkých stránkach (klopem) vie ma rozosmiať je starostlivý taký chlap akého som chcela. Ale mám jeden problém v posteli nám to klape a tento problém som si všimla nedávno keď sme skúšali niečo nové nechcem tu hovoriť všetko.. keď už vyvrcholí strašne mu smrdí ejakulat všimla som si už nedávno že keď som to mala trošku na ruke tak to smrdelo ale myslela som že niečo zjedol nechcem mu to hovoriť je mi to trápne strašne možno to je len chvíľkoví problém a objavil sa až teraz ale je to také čudne.. chcem radu že či mu to mam povedať alebo niečo pre to nenapadne urobiť ale neviem ako..

jarmila2010
2. jan 2021

a nezacal ti smrdiet,az po otehotneni?

evora
2. jan 2021

Tiez by som sa prikláňala k tomu, zw to je tehotenstvom. Mne smrteľná kava, cigarety, parfumy...proste všetko, cca do 3-4 mesiaca...kopa žien až zvracia. Nebudeme si klamať, ze pach ejakulatu je bezne nejaký vabny, plus hormóny k tomu...

titla
2. jan 2021

Tiez si myslim, ze to moze byt tehotenstvom. Mne moj muz prirodzene vonia, ale ked som otehotnela, tak mi zacal smrdiet. Rovnako kolegyna (s ktorou som roky sedela v jednej kancelarii a nikdy nemala problem) mi zacala smrdiet.

fatima254
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
limetka69
7. jan 2021

Hahaha, som si prave spomenula, ako mi smrdelo semeno este aj po porode asi rok. Manzel sa mi urobil na brucho a mna hned zacalo natahovat a nevedela som to ovladat. 😂 😂 😂 Chudak bol z toho vykolajeny, asi sa chcel aj urazit, ale som mu vravela, ze telo to dobre pozna, brani sa a je to ista forma antikoncepcie. Mala som to fakt dlho po porode este.