Manžel sa mi hnusí

3. feb 2022

Ahojte, neviem čo robiť. S manželom sme už spolu 11 rokov od mojej 17ky. (V manželstve 4 roky).
Manžel sa mi začal hrozne hnusiť, nemám chuť na sex, nechcem sa s ním bozkávať je mi to nepríjemné. Mám ho rada, neviem či je to láska ale záleží mi na ňom. Strašne sa mi ale hnusí lebo stále pije, príde z roboty a vypije aj 4 pivá alebo fľašu vína, potom sa mi hnusí aj ľahnúť vedľa neho do postele lebo celá izba smrdí. (Proste ten alkohol cítim a hlavne keď sa otočí na mňa). Už veľa krát som mu hovorila že mi to vadí, dohodli sme sa že keď chce tak to jedno pivo denne po práci mu budem tolerovať, ale nikdy to nie je len jedno. Keď nešoferuje do práce on tak si vypijú aj cestou domov z roboty a mňa to brutálne vytáča. Už ozaj neviem čo robiť, som z toho zúfalá. Je dobrý otec, deťom sa venuje každý deň po robote, doma je tiež šikovný, taktiež aj po finančnej stránke nás vie zabezpečiť ale ja už takto nevládzem, neviem čo robiť, pred rokom sme kúpili dom na hypotéku a neviem si predstaviť rozviesť sa, neviem kam by sme išli s deťmi. Čo by ste robili na mojom mieste vy?

outdoorman
3. feb 2022

Fuha. Toto mas tazke. Ja som tn opacny pripad pretoto som sa pravw registroval. Tiez si dam toe pivka. Ale ja ked prodem zena uz spi. Ale vadi mi to. Ale dost o mne. Porozpravaj sa s nim. Mne to tiez polovicka povedala ze ked zo mna tahalo nemala chut na sex. A nedivim sa. My sexujeme casto.mame maleho syna staram sa cvicim ale to pivo mi uz osobne zacina vadit. Mozno to pochopi. Ale uz ked ani pusa, kde smw od sexu. Vazne sa s nim porozpravaj.

ladycat2021
3. feb 2022

och .. to mi pripomina mojho ex... ten dokonca pil este aj v praci. .. ja som to mala trochu lahsie, lebo nebola som za debila vydata a nemame ani deti... z mojej situacie mi pomohol dostat sa moj terajsi priatel. Nemas nejakych priatelov, znamych alebo v rodine niekoho kto by ti pomohol ?

miadi
4. feb 2022

Je alkoholik. Mal by ist na liecenie. Necudujem sa ze sa ti zhnusil. Bud stym prestane a budete spokojne zit alebo bude pokracovat a bude to snim len horsie. No liecit sa musi chciet on. Mozno Keby vedel ze inak vas strati Mozno by ho to motivovalo chciet tento problem riesit. Mozes mu dat ultimatum ale Musis to mysliet smrtelne vazne.. na blaf ti neskoči.

1natasa1
4. feb 2022

Tak pokiaľ sa nevie ovládať a takto pije aj keď si mu opakovala, že ti to vadí, tak na to treba odborníka, alebo niekoho iného kto by ho priviedol k rozumu. Zrejme to nie je zlý človek, len toto treba riešiť.

natassa2
4. feb 2022

Jedno je, ze sa ti hnusny a jedno je to, ze nevies od neho odist. Ak sa to nezmeni, lebo to je pravdepodobne, ak to teda on sam nebude chchiet, je rozumne pri takom cloveku vychovavat deti?

osky
4. feb 2022

Hm...
Ked z neho stale pachne ako zo suda,sa ani nedivim.
Mozno este nie je tak daleko,ale takto si pomaly a isto dlazdi cesticku k zavislosti na alkohole.
Treba to hned riesit,lebo bude to len horsie.
Nemas kam odist?
Len na skusku-napr.na tyzden,dva...aby vedel,ze je tu aj takato moznost...

googlinqa
4. feb 2022

Je to alkoholik. A ak nie tak bude. Zbalila si veci a skončila to. Vážne v takýchto veciach kompromisy nerobím. Vždy bude lebo deti lebo hypotéka lebo to sa nedá a tak.... Poviem ti jedno na prvom mieste musíš byť ty a nič iné. Všetko sa dá a všetko sa vyrieši.

ivangeline
4. feb 2022

Najkrajsie by bolo,keby chcel prestat. Pripadne obmedzil by to len na niekedy a nie kazdy den .. a cistil zuby. xD A ak to je ako u mna.. mne vadi uz len ta vona,lebo mi pripomina "krasbe detske casy"... takze ja mam odpor uz len k voni. :D Snazim sa pripominat... nevylievajte s vodou aj dieta.

teleskop
4. feb 2022

mas alkoholika, a este smradlaveho, je normalne ze sa ti hnusi, je mi ta luto, prajem spravne rozhodnutie.