Bojím sa, aby som pre partnera nebola nemohlo v posteli

29. aug 2021

Mam noveho partnera sme spolu uz 3mesiace a buduci tyzden ideme spolu na chatu . Ja mam 25 a on 34. On ma ovela viac skusenosti ako ja . Ja som mala 5rok. frajera .(ex) a on mal vela partneriek . Nemam tolko skusenosti ako on .. tak ani neviem preco viem ze je to trapne sem pisat . Len rok a pol som bola sama. A neviem ani preco mam pochybnost aby som nebola …za nemehlo… tym ze som tak dlho mala pauzu …
Viem trochu trapne to sem pisat …

ankare
29. aug 2021

Hlavne buď sama sebou a na nič sa nehraj. Držím palce!

katkami123
29. aug 2021

Sex podľa mna nie je o tom, že pri tom musíš robiť kotrmelce alebo mostík. Kľudne môže byt nemohlo on, to, ze mal veľa sexuálnych partneriek nezaručuje kvalitu. A ono aj niekedy trochu trvá, kým sa partneri zosúladila a prídu na to, co komu vyhovuje a co sa komu páči. Snáď spolu ste kvôli iným veciam ako je sex, zase ho nestavaj na piedestál. Dôležité sú v prvom rade iné hodnoty a potom aj ten sex bude stáť za to.

vilma7
29. aug 2021

5 rokov si mala priateľa? Tak za ten čas si sa toho podľa mňa naučila alebo mohla naučiť viac než dosť.
To že on ich mal v podstate oveľa viac, nezaručí vôbec nič. Takže kľud.a uži si chatu.

ivkazba
29. aug 2021

Aj ja som mala chvílu priateľa, ktorý mal ozaj veľa žien predo mnou. V posteli bol doslova nudný a úplné drevo. Vek a množstvo priateliek vôbec nie sú záruka ničoho. Buď sama sebou a nerieš iné, zbytočne ťa to bude zväzovať.

essenceee
29. aug 2021

bud sama sebou, uvolni sa a uvidiš, že si to obaja užijete

autor
29. aug 2021

@essenceee ja viem ze riesim blbost .. ale uz ki asi fakt zacina sibat … jeho ex ma podobnu postavu ako ja ale mala vacsie prsia ako ja …

petkasaurus
29. aug 2021

A co ked mala vacsie prsia?? Asi sa s nou rozisiel kvoli niecomu, ked je ex.. Ci chces vykompenzovat jej väčšie prsia tym, ze nebudes drevo v posteli.. Je vidno , te ti chyba troska sebavedomia..

autor
29. aug 2021

@petkasaurus viem ze riesim blbost

janickacrazy
29. aug 2021

Neboj sa, to, že mal veľa partneriek vôbec nič neznamená. Ja som tiež mala takého fesiho, čo mal vela žien a stále sa dáke naňho lepili, ale poviem ti v posteli nestál za veľa, práve naopak. Bol to pre mňa dosť šok, asi som mala inú predstavu. Takže sme sa veľmi rýchlo rozišli.

katkami123
29. aug 2021

Áno, začni sa porovnávať s jeho ex, už nič horšie nemôžeš urobiť. 🤦🏽‍♀️

iwesska
29. aug 2021

Este stihas prestudovat kamasuru😂 Ked budete pri tom stat obaja na hlave,tak tromfnes aj ex😂 A teraz vazne...idete si na chatu uzivat,ci natacat porno? Ak to prve,tak rob co vies a chces a nezatazuj si hlavu blbostami. Chlapi take somariny neriesia.

kitycat
29. aug 2021

Opytam sa ta takto, ake polohy mas rada ty? Alebo len lezis a cakas co bude?

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrea78
29. aug 2021

Okrem ineho spomenuteho, ved on vidi a vie, ze nemas velkost prs ako jeho ex, to pre neho nebude novinka ani prekvapenie, snad k nejakym dotykom, opretiu tiel uz prislo, neni pravdepodobne blby a slepy, krivky si vsimol pri takychto situaciach ako jednu z prvych veci. Riesis blbost, porovnavas sa, z toho ti bude akurat tak hrabat. Dalej zacnes porovnavat co, svoj vykon, polohy a ine veci v porovnani s jeho ex a ci si dost dobra, idealne lepsia? Lebo ku tomu takto smerujes. Bud sama sebou, nedomyslaj si, netrap sa, zbytocne v tomto smere nepremyslaj a nechaj sa uniest okamihom, to je najlepsie, co mozes urobit.

marca12
29. aug 2021

Chapem tvoje pocity asi kazda sme mali podobne myslienky. Ale ak k tomu dojde,nesnaz sa byt dokonalou,ale musis to precitit. Strojene naucene pohyby su o nicom. Treba sa do toho vlozit uprimne a bude to fajn. Ak ste zladeni,bude to fajn. Ono aj v sexe si dvaja musia sadnut alebo sa casom zladit. Mne sa este nestalo,ze by bola nejaka traposina s novym priatelom. Mozno som mala stastie alebo sme sa strrtli obaja taki,ktori sa na nic nehrali,len to precitiki. Neboj dobre bude,nepremyslaj nadtym.

hefo
29. aug 2021

Druhá vec je, že keď mal veľa partneriek, či ich náhodou nebude mať veľa aj po tebe, že je proste taká povaha, že s nikým dlho nevydrží.

katkami123
29. aug 2021

Tiež by som to nebrala ako výhodu, ze mal veľa žien, mne sa osobne skôr taký chlapi hnusia, niečo ako prostitútky pri ceste. To ze jeho ex mala väčšie prsia ešte neznamená, ze aj krajšie, kľudne ich bez podprsenky mohla mat ovisnute a ty mozes mat zase krajší tvar atd. Keď spolu chodíte, tak sa mu určite páčiš a páči sa mu aj tvoja postava, tak prečo si zbytocne vytváraš komplexy a ideš sa porovnávať? To chceš byt samostatná originálna osobnost, kvôli čomu si ťa asi aj vybral alebo len nejaka kópia jeho ex? Lebo zeny bez osobnosti nikto nepotrebuje. Prečo samu seba tiež nepovažuješ za osobnost a originál ale ideš sa porovnávať? Tvoj problém nie je skúsenosť v sexe ale v sebavedomí. Strašne sa podceňuješ a neveríš si. To teraz budeš pretekať so vsetkymi jeho ex? A potrebuješ to vôbec? To o tom je vzťah?

hankm
29. aug 2021

@autorka skor by som problem videl v tom, ze ho kladies na piedestal ako nejaku modlu…za mna prilisna submisivita, uz teraz si s tebou robi co chce, z jeho pohladu, je na koni, ty mu budes tolerovat uplne vsetko.

borkavan
29. aug 2021

naozaj máš 25? keď toto riešiš? Akože nezdá sa mi. To, že idete na chatu neznamená že niečo bude....možno sa len budete zbližovať a možno vás prevalcuje vášeň. Kľud, hej, o nič nejde....buď po nom túžiš alebo nie. Buď to chces alebo. nie. Ak takto uvazujes, tak ťa sioc nepriťahuje, lebo už teraz sa kontroluješ čo budeš a nebudeš robiť a čo máš väčšie alebo menšie....

katkami123
30. aug 2021

Tiež mi to pride, ze z neho robíš nie rovnocenného partnera ale niečo nadpozemske. Aby si sa mu v posteli zapáčila, aby si bola lepšia od jeho ex. Idete na chatu, už automaticky musíte spolu spať, nie nemusíte ak to tak ešte necitis. A kde je nejaký priestor na tvoju osobnost a potreby? Nemal by sa aj on snažiť zapáčiť tebe? Bojovať o teba?

autor
30. aug 2021

@katkami123 nie ze ilion zien to zase som trosku prepiskla ale on je starsi o 6 rokov tak ,,

katkami123
31. aug 2021

Nerob z neho Boha, tiež je to len obyčajný človek