Páči sa mi kolega

24. sep 2023

Ahojte dievčatá. Asi sa potrebujem len vypísať zo všetkého čo sa mi v poslednej dobe deje.
Nastúpila som v novej práci. Dieťa začalo chodiť do škôlky, aj keď predtým bolo v jasliach. Celkom to je každodenný frmol a kolotoč, ktorý určite každá maminka pozná. Akurát, že toto sa negatívne začína odrážať na vzťahu s manželom. Absolútne nemáme na seba čas. Doma si v podstate podávame kľučku na dverách a striedame sa v starostlivosti o dieťa a domácnosť.
A to je podľa mňa aj hlavný dôvod, že sa mi v práci začal páčiť jeden kolega. O 10 rokov mladší. Tiež má frajerku. Ja ani neviem opísať ten pocit, keď som ho zbadala prvýkrát a aj v podstate skoro stále, keď sa vidíme. Mňa až pichne pri srdci. Neviem ho dostať z hlavy. Pracuje ale v inom úseku, tak sa nevidíme ani často, ani pravidelne. Ale mám z neho taký pocit, že tiež cíti to napätie medzi nami. A nie som mu ľahostajná.
Neviem čo mám robiť. Muža by som nikdy nepodviedla. Ale zároveň, pri každej voľnej chvíľke myslím na kolegu. Idem sa z toho zblázniť. Ja som veľmi racionálny človek. V živote by som nepovedala, že sa nechám ovplyvňovať dakymi pudmi alebo chtíčom alebo čo to je. A preto vôbec neviem, čo mám robiť. Ako ho dostať z hlavy. Ako docieliť, aby som ho vnímala len ako kolegu. Ďakujem za rady

buberova
24. sep 2023

Správaj sa k nemu ako ku kolegovi. Nebuďte spolu sami kdesi, nerozoberajte súkromné veci a nejaké flirty, dotyky a chichotačky úplne vylúč a rozhodni sa že to nebudeš robiť aj keď ťa to láka a povieš si že to nie je nevera. Každý máme nejaké pocity a možno je nám niekto sympatický ale byť verný je rozhodnutie

martinkatinka
24. sep 2023

Pozriet sa mozes, no lasku, oporu, porozumenie a hlavne manzela mas doma.

tanyag
24. sep 2023

A takto sa ničia fungujúce vzťahy.. a áno, aj to, že si doma v podstate podávate kľučku vo dverách môže byť fungujúci vzťah, pretože takto žije mnoho rodín, kde obaja rodičia pracujú...a ešte keď sa obaja podielate na chode domácnosti a starostlivosti o deti, tak nie je o čom...
Ako si to predsravuješ? Spravíš jednu chybu...a potom budeš plakať doma do vankúša...ak si racionálna ako pišeš, tak toto hneď vyhodíš z hlavy a presmeruješ všetky svoje myšlienky na svoju rodinu...

h2
24. sep 2023

Prosím ťa, spamätaj sa. O 10 rokov mladší kolega, ktorý má priateľku, s veľkou pravdepodobnosťou necíti k tebe, vydatej matke dieťaťa, nič z toho, čo si ty predstavuješ.

ysseba
24. sep 2023

Ako vieš, že mu nie si ľahostajná? 😀

marca12
24. sep 2023

Co mas robit? Pockat,kym ten pocit prejde. Skoro kazdej z nas sa to stalo a este aj stane. Je prirodzene,ze nas pritahuju aj ini muzi. No nesmies fantazirovat a rozbijat si rodinu. Je to len poblaznenie,ktore casom prejde.

zmrzlinka2021
24. sep 2023

Mať kontrolu nad myšlienkami a upratať si hodnoty v živote

maria1989
24. sep 2023

Co by si chcela, aby z toho bolo? Kam by si to nechala zajst, ak by mal kolega zaujem? Rozide sa s priatelkou, zalubite sa, u teba rozvod, pripadne striedava starostlivost, mozno by chcel dalsie dieta... predstav si tie najhorsie scenare. A hlavne, casom sa ti to moze stat znova. Dalsi muz.
Potom sa nadychni a v tichosti ho obdivuj dalej bez toho, aby o tom vedel.

autor
24. sep 2023

@h2 áno. toto presne si vravím aj ja. Že si len nahovaram niečo, čo nie je. Len sú situácie, ktoré mi to vyvracajú. Zo začiatku sme robili spolu. Zaucal ma nejaké veci. Hneď bol úplne milý a fakt až gentleman. A potom začali poznámky na jeho frajerku. Samozrejme, všetko negatívne. Ja som mu o svojom súkromí nevykladala nič. Ani nechcem. Prešlo to na akože nečakané dotyky. Podotýkam z jeho strany. V situáciách, kedy vôbec nemusel. A skončilo to tým, že keď som už mala odchádzať preč, som stále len počúvala ako nikam nejdem a on si ma tam necháva a bla bla. Tak neviem. toto sú holé fakty, ale netvrdím, že som ich nemohla vyhodnotiť nesprávne. Skôr si presne vravím že potrebujem otvoriť oči a že si to fakt len konšpirujem v hlave aby som sa prebrala

danica2711
24. sep 2023

uvedom si, že ty tu snívaš o mladom faganovi a môže to viesť k veeeľkým problémom, ak nie k rozvratu tvojho manželstva. Jemu sa možno páčiš a chce ťa pretiahnuť, ale potom sa určite vráti k svojej mladej frajerke (aj keď je taký debil, že o nej hovorí negatívne). Tak zapoj racionálne myslenie a prestaň ako puberťáčka konzumovať tie trápne kaleráby, čo ti tlačí do hlavy. Prepáč, je to natvrdo, ale je to tak

autor
24. sep 2023

@danica2711 no takto, ja ho vôbec nevnímam ako potenciálneho partnera do vzťahu. Je to čisto len fyzické. Ja by som ho sama najradšej len pretiahla a išla ďalej 🙈 a to ma presne desí. Že neviem ako prestať myslieť na niekoho, kto ma priťahuje. Netvrdím že sa mi toto nikdy nestalo. ale nikdy to nebolo tak veľmi silné, aby som nevedela čo so sebou. Vravím, že som racionálna a vždy som to dokázala ovládnuť. Práve som si vravela že tu mi dajú ženy ten total tvrdý pohľad na to bez nejakých okolkov. Zatiaľ som zvolila cestu ingnoracie všetkých pohľadov a dvojzmyselnych narážok. Ale strašne to vo mne vrie.

hefo
24. sep 2023

Inde tráva zvykne vyzerať zelenšie, najmä z diaľky.
A bolo koze dobre, tak sa išla na ľad šmýkať...

mira0611
24. sep 2023

Ahoj, aj ja mam kolegu, ktory je taky alfasamec a hlada mamicky na stravenie volnej chvilky. No, nasiel jednu, sem tam sa kruti okolo mna, ale mne sa nepaci taky metrosexual, mne skor starsi, mladsi ma ani nenapadne. Aj on ma priatelku a viem, ze by ju neopustil a mamicky ma len na volne chvilky, nebud prosim ta hlupa.
Mas stastie, ze mas manzela, s ktory sa striedate a ktory je plnohodnotny otec.
Skor daj maleho na 1 vikend k starym rodicom, kup si wellnes vikend na 1zlavovom portale a prekvap manzela, ozivte Vasu lasku.
Je kopu zien, ktore napriek tomu, ze manzela maji su na vsetko samy.

autor
24. sep 2023

@mira0611 je to tak. Asi som to potrebovala počuť od niekoho ďalšieho, lebo sama som v tom už prestávala mať prehľad. Musím si to zrovnať celé v hlave.

slovakboy
24. sep 2023

Riešením je oživiť vzťah doma. A aj sex. Ten druhý ťa môže aj potom lákať, ale už to nebude také silné. Hodnoty máš jasné, to je dobre. Tvijbmuz by si malbuvedomit že keď sa nestará o manželku budú sa mu o ňu starať druhí. Myslím citovo. Urobte si chvíle pekné. Naplánujte si výlet a zabudnite na všedné problémy. Aspoň jeden den v týždni napríklad v nedeľu. Ale každú nedeľu nie len raz. Rano sex potom spoločne varenie a poobede výlet a večer tiež nejaký rituál. Urobte si z každej nedele rituál a aj v sobotu môžte. Cez týždeň potom môže znovu byť podávanie kľučiek.

adka176
24. sep 2023

Je to len o tom, čo máš v hlave... keď chceš, aby ťa pretiahol a stále na to budeš myslieť, tak mu to jedného dňa aj dovolíš....ak si hlavu nastavíš inak, tak to bude inak.... takze už len porozmýšľať čo má pre Teba význam a aký to má význam...na čo to bude dobré a podobne...

rorino
24. sep 2023

Jednoducho skúša,dáš,alebo nedáš,samec,možno alfa samec🤷on zatiaľ rodinu nemá,nemá čo stratiť,no ty.....

marca12
24. sep 2023

Oci sa ti mali otvorit uz vtedy,ked sa negativne vyjadroval o frajerke. To je cisty namotavac. Toto spravi len totalny chuj. Chce ta pretiahnut a nic viac. Len mu nepodlahni. Boze ked uz si mas znicit manzelstvo,tak aspon s chlapom,ktory stoji za to. A nie s tymto debilom.

lady40
Autor odpoveď zmazal
Zobraz