Mám sa mu ozvať?

20. apr 2024

Ahojte žienky!
Potrebujem radu,čo by ste robili,kebyže ste na mojom mieste.Mám veľmi dobrého kamaráta,poznáme sa od malička,ale je to len cca rok,čo sa stretávame trošku intenzívnejšie.Naozaj si rozumieme,máme spoločne témy,vieme sa smiať,sem tam padne aj taký hlbší pohľad a dotyk,ale k ničomu viac nedošlo.Ide o to,že poslednú dobu si vôbec nepíšeme a nevideli sme sa už dva mesiace. Pred mesiacom sa mi on ozval a ma volal von,ale mne to vtedy nevyhovovalo,tak som musela odmietnuť. Ja som ho potom volala 2x vonku,asi o dva týždne neskôr a on mi zakaždým povedal,že má toho veľa. Asi dvakrát sme sa stretli náhodne,kde sme sa pozdravili a opätovali si dlhší pekný pohľad.
V skutku ma to naozaj trápi a som z toho nešťastná,že sa to medzi nami nejako zmenilo. Už sú to tri týždne čo sme si vôbec nepísali,kde som mu vlastne ja písala prvá a volala ho von.
Mám neskutočne pohnútky mu napísať a ozvať sa mu. Viem,že by som nemala,ale ten pocit je silnejší. No na druhej strane si poviem,že opäť som iniciatívna ja a potom budem sklamaná,keď mi zasa povie,že má toho veľa. Moja hlava ide prasknúť z týchto myšlienok posledné dni a najviac ma mrzí to,že on je s tým očividne úplne v poriadku,ale ja nie som. Preto neviem čo mám robiť. Ďakujem za každý úprimný názor 🙏🏻

miskajerry
20. apr 2024

skús to ešte posledný raz

lindous
20. apr 2024

Myslím, že keby malo niečo medzi vami byť a chcel by aj on, za rok by sa už niečo určite zomlelo…. V drvivej väčšine prípadov, keď chlap chce, nemusíš nad tým polemizovať, aj keď je napr. hanblivejší, jeho záujem nemusíš hľadať v “dlhšom peknom pohľade” či letmom dotyku… mrzí ma to, ale nepríde, že by mal záujem o taký vzťah ako aj ty, možno aj preto sa stiahol… ak ste dobrí kamaráti a nechceš len tak stáť na mieste a čakať, tak ja nevidím dôvod na hry, proste mu povedz, že ti chýba, nie ste v situácii kde je toho moc čo pokaziť… buď sa to niekam pohne alebo to budeš môcť v sebe uzavrieť

thereisabear
20. apr 2024

Skús mu ešte raz napísať a dávaj za čiarky a bodky medzeru, možno to pomôže 😉

ella1234
20. apr 2024

Keby ste tak veľmi dobrí kamaráti tak nepises diskusiu na MK ale by ste sa narovinu porozprávali (nemyslím to teraz zle).
Zjavne nemá záujem sa stretnúť inak by ta aj sam kontaktoval, pripadne vysvetlil co je vo veci. Či nie?

autor
20. apr 2024

@ella1234 Veď to,že ja som sa naozaj snažila aby sme sa porozprávali. Písala som mu to,že chcem sa porozprávať a zároveň aj vyrozprávať,lebo nemám najlepšie obdobie. On mi na to všetko iba povedal,že ho to mrzí,že mám také obdobie,že verí,že to prejde..A že sa naozaj snaží,ale má toho veľa.. Pretože príde mi naozaj zvláštne,že počas dvoch mesiacov si nevedel nájsť jeden deň čas aspoň na hodinku..Inokedy si ten čas našiel a teraz “zázračne” nie.

mabenn
20. apr 2024

jeho pozornost nesmeruje k tebe....keby zaujem mal, cas by si nasiel

maminkadeticiek
20. apr 2024

Urcite nie.Chlap ked ma zaujem cestu si vzdy najde.Tento zaujem nema.Nie je to o tebe,nie je to tvoja vina.Skratka medzi niektorymi ludmi to obojstranne zafunguje a medzi niektorymi nie.Je to uplne v poriadku a normalne.Viac neries tymto smerom,stracas cas a poobzeraj sa inde.

lindous
20. apr 2024

Ono sa vždy nakoniec ukáže, že “Nemám čas” je otázka priorít… pokiaľ sa nedeje niečo vážne, ale aj to sa dá vždy vysvetliť, aspoň na tých pár správ má človek určite čas, keď chce…

sevrin
20. apr 2024

Ak sa mu ozveš, nič nepokazíš.

Ak niekto odpisuje, že nemá čas, má teraz toho veľa, to je taká celkom tradičná výhovorka. Voľný čas sa VŽDY dá nájsť.

dominikac321
20. apr 2024

@lindous nezomlelo by sa ani za rok...

dominikac321
20. apr 2024

@lindous zase na druhej strane nie su par a nemusi jej hovorit co vsetko riesi a mozno ani o tom nechce hovorit, treba ho nechaf tak mozno potrebuje priestor...

autor
20. apr 2024

@lindous Tiež som toho názoru,že ak človek chce,si čas nájde. Preto nerozumiem,že teraz si ho nevie nájsť. Keďže sme sa donedávna stretávali naozaj často,aspoň 3 x za mesiac určite..Nešťastná som z toho,že z dvoch ľudí,ktorí si rozprávajú všetko a cítia sa spolu fajn sa stanú ľudí,ktorí o sebe už dva mesiace nič nevedia..

retatka
20. apr 2024

Nie nemá o teba záujem a dáva ti to patrične najavo .Keď človeku na niekom záleží ,ten čas si vždy nájde.Kde je vôla ,tam je cesta .

lindous
20. apr 2024

@dominikac321 samozrejme, ak by sme sa bavili o čistom kamarátstve, tak autorke poradím nechať tomu voľný priebeh a dať mu priestor - aj keď aj tam sa dá vždy povedať, “prepáč, nechcem o tom hovoriť, potrebujem čas, ozvem sa keď budem môcť” a podobne… ale ona zrejme od toho očakáva viac a keby mal o ňu záujem tým spôsobom ako ona o neho a videl v nej potenciálnu partnerku, tak si myslim, že by sa to snažil vysvetliť a skôr by s ňou mal potrebu hovoriť s ňou o všetkom ako sa stiahnuť a dlhodobo nekontaktovať… nech je jeho dôvod akýkoľvek, má na to samozrejme právo, len teda nečakala by som od toho nič viac

jarnajar
20. apr 2024

Nie. Ani nechápem načo živiť také divné kamarátstvo. Buď som s niekým kamoška a na nič s ním nepomyslím alebo ho beriem ako potenciálneho partnera a tam sa zariadim podľa jeho záujmu. On o teba zjavne záujem nemá, poznáte sa desaťročia a za posledný rok ti venoval max. dlhší pohľad alebo letmý dotyk. Ak by ťa chcel, už dávno za ten rok robíte niečo úplne iné. Asi mu je s tebou dobre, občas si s tebou poflirtuje, ale to je asi tak všetko. A okrem toho je dosť pravdepodobné, že teraz sa zaujíma o inú alebo má začínajúci vzťah, preto sa ti prestal ozývať.

marcellka32
20. apr 2024

Ale 3x za mesiac nie je často, aspoň u mňa ...
Pozri chlap ak má záujem, aj keď je neviem ako hanblivý, tak proste ten krok urobí (snaží sa ťa pobozkať), spravil to? Píšeš, že medzi vami nič nebolo, to len ty si sa zamilovala, on ale nie ..ale on vidí, že ty si zamilovaná, tak cuva pred tebou

ella1234
20. apr 2024

Fuuuu no tak toto keby napises ešte do úvodu príspevku že si mu toto povedala a on nič ani po čase ho nezaujima či sa máš lepšie.
Netrap sa nad ním, nestoji ti za to.

januska12323
20. apr 2024

Je to len kamarát, ty si si myslela, že budúci frajer? Našiel novú kamošku, frajerku alebo sa len už s tebou nechce kamošiť, to tak býva.

aeruginosa
20. apr 2024

Autorka, aj keby bol neviemako zaneprazdneny, keby mu na tebe zalezi a napises mu spravu „Nemam najlepsie obdbobie, potrebujem sa vyrozpravat.”, tak jeho reakcia by vyzerala inak, minimalne by si s tebou o tom popisal, zavolal ti a vypocul ta, prisiel osobne… Toto, co ti napisal, je reakcia nezaujmu, tak sa nesprava clovek, ktoremu na tebe zalezi. Radsej prijmi fakt, ze vy dvaja budete max. kamarati, aj ked, uprimne, takeho kamarata, ktory nie je ochotny ani ma vypocut, ked mam tazsie obdobie, by som nechcela.

sevrin
20. apr 2024

@marcellka32 to keď sa ju chlap nesnažil pobozkať, to nič neznamená. Veľa chlapov si na toto dáva pozor, aby nevyzerali ako nadržaní pubertiaci.

marcellka32
20. apr 2024

@sevrin ale prosím ta, keď sa chlap stretáva so ženou pravidelne a niečo k nej cíti, mi nevrav že sa nesnaží o ženu a telesný kontakt, dotyky a pusu ;)

sevrin
20. apr 2024

@marcellka32 ale však jasnééé, ja som raz skoro aj facku dostal 😂

marcellka32
20. apr 2024

@sevrin no, na prvom rande si bol asi moc hrrr 🙂 či?

sevrin
20. apr 2024

@marcellka32 na prvom nikdy, ani na druhom, asi ani na treťom, možno na štvrtom - medzi mladými to možno funguje už po druhom, ale predsa len my ľudia po 40tke už sa musíme správať trochu vážnejšie. Tak zažil som všelijaké zoznamočky 🙂 ale skôr či neskôr to vždy skončilo na úplne iných veciach. Každý začínajúci vzťah je tak trochu lotéria, väčšinou trochu viac ako len trochu, človek nikdy nevie ako môže náznaky vnímať iná strana.

marcellka32
20. apr 2024

@sevrin tak áno, teraz to funguje ževraj už opačne najprv sex, kino, káva....my po 40 sme to mali v mladosti opačne: káva, kino, sex 🙂
Prvý bozk musíš aj vycítiť, či to už aj žena chce, aby ti nevylepila facku..

lonely66
20. apr 2024

zrejme si našiel priateľku - lásku

tykat
20. apr 2024

Nenasiel si priatelku? To by tak zodpovedalo tomu ze na teba nema cas. A ani predtym po tebe nesiel, len ako kamosku max. "plan B"
Jo a z toho co ti pise citim, ze ho to uz otravuje.

sevrin
20. apr 2024

@marcellka32 horšie je, že keď to začalo kávou, niekedy sa stalo, že sme sa ani k tomu kinu nedostali, nieto k sexu 😂

marcellka32
20. apr 2024

@sevrin tak ale bolo to dobré tak ako sme to mali🙂 veď na káve zistis, či chces pokračovať kinom...a je to lotéria, aj dobrodružstvo, moja mama ma 73 a momentálne randí a to ti je zábava počúvať tie zážitky 🙂

timing
20. apr 2024

Nepisat. Isto uz ma inu znamost,ktorej venuje vsetok cas. Nasmeruj svoje myselienky inam. Za rok sa to nikam neposunulo, nefixuj sa uz na neho