Mám mu veriť?

3. mar 2024

Pred pár rokmi som spoznala muža, ktorý ma miluje a vraví, že so mnou zaživa, čo ešte so žiadnou (hej, viem som naivná, to mi písať nemusíte😀), ale niektoré jeho činy ma o tom presvedčili, keď sa správal neovládateľne, nepredvídavo, smutne, trápil sa, lebo nemôžeme byť spolu a urobil pár chýb, ktoré nechcem rozpitvávať a sám ich oľutoval, ale nevedel vtedy ináč. Nejako sme to spolu zvládli. Máme to ťažké, keďže je ženatý, ale bojí sa to oznámiť žene, lebo je psychicky labilná a nechce prísť o deti a mať ich iba pár dní v týždni. Je romantický, pozorný,šikovný, vtipný, výborný kuchár a milenec a ja som zamilovaná tiež. Neviem ako to zvládnuť, jediné čo viem, že počkám koľko bude treba. Deti neplánujeme spolu mať.

klementinka58
3. mar 2024

Len ci ozaj je manzelka psychicky naivna alebo pan len manipuluje🤔

jaaankaaaa
3. mar 2024

Ak je toto pravdivý príbeh, no tak chúďa jeho žena

liz_lemon
3. mar 2024

tieto rozpravky zenatych muzov...nechapem, ze im na to stale nejaka skoci

koniarova
3. mar 2024

A teraz tú o Červenej čiapočke.

viestta
3. mar 2024

Kazdy nevernik ma doma psychicky labilnu zenu, ktorej nemoze oznamit, ze ma milenku ani sa nemoze rozviezt lebo by prisiel o deti (a samozrejme aj o vyprate trenky a teple vecere). Takze kup si vela vlny, nauc sa strikovat ponozky pre miestnu charitu. Kym sa ho dockas, tak nebude ani jeden bezdomovec v celom kraji bez ponoziek.
(moja otazka znie: Kolko mas rokov?)

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvietok2012
3. mar 2024

Ĺutujem jeho ženu....skús mu povedať, nech si medzi vami vyberie.uvidiš jeho reakciu...a dodaj, ze kym si nevyriesi vztah so ženou, nebudete sa stretávať...a ver mi, ze on nič nespraví, lebo on sa rozvádzať nechce a tebe len motá hlavu...

mabenn
3. mar 2024

Provokujes zeny na MK? 😁 Urcite si 90% matiek rado vypocuje pribeh milenky. Inak, nesedi ti nazov temy s obsahom. Mas mu verit. Ved mu veris. Neni, co riesit. Dakujeme za oznam. ps: zatial to trva len roky... (Tvoje roky).

julia_romeo
3. mar 2024

skor ci neskor ta to cakanie prestane bavit, zacnes sa citit ako piate koleso u voza, budes frustrovana a bude vybavene 🙂

dzulli1980
3. mar 2024

Hej, hej, iste má doma labilnú ženu ... chudáčik ... otvor oči a začni si vážiť samu seba ... lebo mu robíš len matrac ... nič viac.

ajdika
3. mar 2024

Ten chlap je proste klamar. Klame zene, klame ajtebe

betulinka1
3. mar 2024

Ako pisala @viestta presne. Moja zena je chora, labilná, pripravi ma o majetok, pripravi ma o deti, zabije sa, ublíži detom, mame otvoreny vztah, bývame spolu ale nespime spolu, byvame spolu, lebo sa nevieme vyplatit, nerozumie mi, trpim vo vztahu a ty si moja jedina laska, na dovolenku idem iba kvoli detom….Ak som na nieco zabudla doplňte ma. V mojej praci som sa napocuvala stovky príbehov a vsetko je to cez kopirak. Chlapi hovoria to iste milenkam. Cest výnimkám, ktori otvorene povedia, nie od svojej zeny nikdy neodídem ale taky si vacsinou tie milenky financne udržiavajú, tak aspon tie milenky nieco z toho maju 😉. Tak neviem kolko chces cakat a ci to nebude pre teba iba strata ilúzii o tom, ze vies mat pekny vztah s chlapom pri ktorom budes zaspávať kazdy vecer.

oblecenie99
3. mar 2024

Ak ho miluješ, ušetri mu nepríjemnosti u ženy a choď sa jej predstaviť. A možno ho už budeš mať pri sebe navždy. Chudák chlap. Síce odrbava až dve ženy naraz, ale poďme ho ľutovať, ako musí sedieť na dvoch stoličkách naraz, ach, strašne.

vanilkovazmrzka
3. mar 2024

V lepsom pripade si len velmi lahko manipulovatelna, naivna a slepa.

Ale ano, inteligentny rozumny a starostlivy otec urcite s radostou a kludom anglicana nechava svoje deti v opatere labilnej psychopatky ;) ibaze by mu na detoch nezalezalo? Alebo ze by snad ta zena bola celkom normalna, dokonca ju miloval a bol odhodlany neopustit ju?

Ja uz som pocula, ako muz nemohol opusit svoju zenu, lebo mala rakovinu a bol by za hulvata. A potom som pocula aj ze ta zena nikdy chora nebola. Takze asi tolko k tomu, ako mas verit muzom, ktori neopustaju svoje manzelky, aj napriek tomu, ze teba “miluju”.

blancheporte
3. mar 2024

Máte to ťažké? No máte!! Roky tajiť milenecký vzťah,tak to dá námahu. Veď si nerobte stresy! Choď za jeho manželkou a povedz jej kto si a že sa milujete. Určite z vás to bremeno spadne a budete spolu šťastní. 🫣 Bože žena!!!

janinah
3. mar 2024

Svatá prostoto😜
Ja neverím.ze nejaká môže byť taká naivná...

mam1na
3. mar 2024

Každa minca má 2 strany. A ty vieš iba o tej, ktorej príbeh si si počula.
Mrzí ma, že si chodí domov na hotové, sú v tom aj deti, a každá z vás je vlastne tá druhá. A on hrdina, starostlivý, pohybuje sa po šachovnici, romantik s charakterom.
Ale, akú radu čakáš?

yelena159
3. mar 2024

No stodola komora 🤦🏻‍♀️

nikpa
3. mar 2024

Stále tá istá pesnička. Tie isté reči čo tlači ženatý svojej milenke do hlavy. Ach, si naivná. Ale keď ti to takto vyhoveju tak v poriadku.

sheila121
3. mar 2024

Tak ťa miluje, že sa nerozvedie 🤣🤣🤣 keby ťa miloval, tak už s tebou dávno je.

sante81
3. mar 2024

Aj ja som bola labilna a psychicky narušená 😁

veronicka88
3. mar 2024

Každého a jedného muža ktorý podvádza žena doma neupravuje,chodí neupravená,už ju nemiluje a je psychicky labilna🙈mala by si si dať pomyselnú fackua zobudiť sa zo sna.

janinah
3. mar 2024

@sante81 a ani s tebou nespával.ze?😀

nekonecna_katastrofa
3. mar 2024

Všetci tí ženatí neverníci majú psychicky labilné ženy. Deti nechce vidieť pár dní v týždni, hlavne že teraz sa im venuje naplno, keď aj tebe stíha vyvárať a obšťastňovať ťa. On veľmi dobre vie, že deti by asi išli do striedavky a zrazu by musel riešiť aj to, čo má teraz pod palcom jeho "chorá" žena.

januska12323
3. mar 2024

Jana Eyrová si to ty?

autor
3. mar 2024

@dzulli1980 Ale ja sa pri ňom necítim ako matrac🙈

autor
3. mar 2024

@sheila121 Ja ani nechcem ,aby sa kvôli mne rozviedol a prišiel o deti.

pralinka25
3. mar 2024

no ak je zena labilna tak sa nemusi bat ze pride o deti. dostane ich do starostlivosti a budes v roli matky a manzelky ty. len ktovie ci aj teba potom nezhodnoti ze si labilna a nenajde si dalsiu.
zamilovany chlap prevrati svet naruby len aby mohol byt s tou ktoru miluje a deti su len brutalna vyhovorka.

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. mar 2024

@betulinka1 Kde berieš istotu, že nič z toho,čo si napísala, nemôže byť pravda?