Sny o bývalej láske

14. apr 2024

Ahojte,
V prvom rade objasním situáciu.
Kedysi dávno, asi 15 rokov dozadu som sa zoznámila na diskotéke s jedným mužom/chlapcom (vtedy sme mali okolo 18 rokov). Padli sme si do oka, padla prvá pusa. Písali sme si, občas sa stretávali, bol to môj - ako sa tomu teraz hovorí - kamarát s výhodami. Boli sme si dosť odlišní, obaja sme tak nejak vedeli že vzťah z toho nikdy nebude a takto nám to vyhovovalo. Ja som počas tých rokov vystriedala niekoľko vzťahov, ale vždy keď som bola sama, našla som si cestu ku nemu, či už mi napísal on, napísala ja, alebo sme sa niekde náhodne stretli, vždy sa naše cesty spojili.
Teraz už mám dlhoročný vážny vzťah, som vydatá, čakáme dieťa. Muža milujem najviac na svete, je pre mňa všetkým. Ako som s mužom, s "ním" som nebola v žiadnom kontakte, dokonca som ho už odvtedy ani len nestretla, nemám ho nikde na sociálnych sieťach.
Čo ma ale trápi, sú sny o "ňom". Sú dosť časté, mám pocit že každé 2-3 mesiace sa mi s ním niečo sníva, samozrejme je to len sexuálne keďže som s ním v podstate nikdy nič iné nezažila. Mám pocit že sa to deje skrz to, že to s ním nikdy nebolo uzavreté, nikdy sme si nepovedali že je "koniec" alebo "rozchod" ako pri bývalých partneroch, proste sme sa prestali kontaktovať. Z tých snov mám zvláštne pocity, pretože sú pekné, neviem na ne prestať myslieť niekoľko dní, tým pádom na neho myslím aj počas dňa a potom to zase nejak prejde, kým nepríde ďalší sen.... Neviem čo s tým robiť.

niki35
14. apr 2024

Sú to len sny.
Buď rada že máš milujúceho manžela a dieťa na ceste.
S tamtym by ťa zrejme nič také nečakalo keď ste vedeli že vzťah z toho nebude.
Asi si len vytváraš nejaké ilúzie a predstavuješ si aké by to mohlo byť medzi vami krásne.
Prestaň naňho myslieť a možno sa ti prestane objavovať v snoch.

riesska123
15. apr 2024

Podľa mňa to je tak lebo si s ním (tipujem) nezažila nič zle a všetko čo bolo so spojenim bolo pekne, príjemne. A naša hlava sa chce k príjemným veciam vraciat 🙂 a keďže ste si to ani neuzavreli medzi sebou ( možno ty nie možno on to berie ako ano kto vie) tak možno v kútiku hlavy premýšľaš že by si sa s ňim chcela stretnúť alebo vedieť ako sa ma… ale je super že máš s manželom super vzťah, väčšinou ženy unikajú do myšlienok a premýšľajú nad ex s ktorým to nemajú ukončené a bolo to s nimi príjemne počas vzťahu kde sa často argumentuje. Ak vieš ako to myslím

riesska123
15. apr 2024

S ním spojené *