O čo išlo tomuto lekárovi?

2. jún 2023

Baby, pytaju sa vas lekari aj na osobne veci? 😁 dneska som bola so sebou kvoli chorobe, a mimo ineho sa ma opytal, ci som naozaj vydata, kedze videl dve prezviska, ale teda, ze vyzeram mladsie na svoj vek a nejako mu to neslo do hlavy. Akoze, bolo mi to trosku neprijemne, hlavne, ked sa potom este opytal, ci som stastne vydata, a ze on vie, ze do toho ho nic nie je. No, nie som velmi spoko vo vztahu, ale isto mu to nebudem vesat na nos, ale bolo mi to riadne neprijemne. Este si ma aj pamatal, ze odkial som a hned mi podaval ruku. Je toto bezne u lekarov? Lebo on je moj novy lekar, prisla som k nemu asi pred necelym rokom.

lenuska9999
2. jún 2023

Možno ma o teba záujem 😀

oslo1
2. jún 2023

Lekar bol na teba mily a tym to hasne .
Ja som sestricka a keby si pocula, o com vsetkom sa bavim s pacientom a pribuznymi, tak by to bol namet na knihu.

lija22
2. jún 2023

nie je mi to cudne. Po mne moj lekar uz zdialky krici pani inzinierka! a pamata si deti, muza, zdvorilostne sa pyta na nich. Mne sa to paci a tesi ma, ze si pamata svojich pacientov. Prehanas. A ruku podat ti vadi? Lebo ja to robim. Mne toto zas chyba u inych kekarov

autor
2. jún 2023

@oslo1 tak to mi odlahlo 😄 ja som sa s takym pristupom este nestretla

aeruginosa
2. jún 2023

Tazko povedat, lekari su tiez len ludia, cize rozni. Mna sa tiez niekedy lekari spytaju veci, ktore prave nesuvisia s tym, co aktualne riesime ohladom zdravotneho stavu, ale beriem to vzdy tak, ze chcu len konverzovat, aby rec nestala, priviest na ine myslienky, aby pacient nebol tak vystresovany z vysetrenia a pod… Cize za tym nemuselo nic byt.

miriam11
2. jún 2023

Veď chcel byť len milý. Bože, niektoré ste tu fakt netykavky...

bloger
2. jún 2023

Tak pýtať sa či si šťastne vydatá je trošku divné. Ale tak dajme tomu, že chcel byť milý.

autor
2. jún 2023

@bloger aj podla mna to je divne, ale hodil taky siroky usmev, ze mozno by bol aj rad za opak.

autor
2. jún 2023

@miriam11 mily moze chciet byt, ale mne to proste vadi. No co sa na taku otazku da odpovedat?

babulkomale
2. jún 2023

Podla mna to bezne nie je ak nemate blizsi vztah - tym myslim ze by ste sa uz poznali z nejakeho prostredia ale to by vedel tieto veci. A navyse, datum narodenia predsa vidi na karte a v systeme. Ci myslel si ze niekto sa za teba vydava?
S mojimi znamymi doktormi si povieme aj blizsie veci.
Ale nikdy sa ma lekar nevypytoval ako prvy take veci.

luccija
2. jún 2023

Normálny príjemný doktor.A či si šťastná sa možno pýtal ohľadne tvojho zdr.stavu často, ked človek nie je šťastný a spokojný prejaví sa mu to na zdraví psychosomaticky.Aj mojej kamarátke povedal lekár, že vysoký tlak a stresy má z muža🙂nosila holter ako prišla domov tlak išiel do výšin.Telo neoklames.

luccija
2. jún 2023

Strelil do tvojho citlivého miesta vieš, že nie si spokojná a on to zistil😏

autor
2. jún 2023

@luccija no, to ma nenapadlo. Len, asi by sa to nepytal so sirokym usmevom 😄 nie? Ale mozno ma taku povahu, ja ho velmi nepoznam, mozno je fakt taky mily ku vsetkym.

luccija
2. jún 2023

Niektorí ľudia su zhovorčivi práveže ja takých mám rada.Ak by sa neusmieval bol by prísny..tak to odľahčil úsmevom prečo za tým niečo hladas?keby všetci boli tak vnímaví a ludski.Mozno čakal, že sa mu na káve zdoveris🤪

deti95060810
2. jún 2023

ha ha... mne lekár - gynekológ povedal že on má také rád ako som ja, také si rád pozrie.... zastupoval .
skoro som zutekala. bola som tehotná študentka...

autor
2. jún 2023

@deti95060810 ty kokos, tak mna by tam uz nebolo 🤢

maciatkolulu
2. jún 2023

Prd ti odľahlo, chces počuť, ako je do teba zamilovaný, ako po tebe ide. Co máš 20rokova neprichádzas do kontaktu s ľuďmi? Takými, čo sa vedia slušne chovať, pripadne ľudský, prirodzene komunikovať? Tak ta ukludnim, nejde po tebe, odľahlo ti?
Alebo chceš čítať, že je z teba hotový, určite sioi, že máš nie šťastný vzťah a romantický ti ide pomôcť z toho nešťastia?

viestta
2. jún 2023

Vsak ak ti je to neprijemne, tak aky problem povedat Pan doktor, toto nebudeme preberat. Ano? Ale ak ta poznal z minulosti, tak to bol neutralny rozhovor a VOBEC nic tym nesledoval. Zbytocne si namyslas.

mamamasama
2. jún 2023

Ty si zatvorena v dome a nevychádzaš medzi ľudí? Lebo toto mi príde ako bežný small talk. 😅 Toľko radosti. 😁😅😅😅 trapaaaas. 😁 To, aby si dal chalanisko nabudúce pozor, aby nevznikali nedorozumenia.

dilino
2. jún 2023

Preboha ved sa ťa len opýtal mala si povedať že na sukromne otázky neodpovedaš.A to že bol milý asi si sa mu páčila.Ak by bol na teba zlý arogantný už by si písala že bol zlý odbil má raz dva.Bože si namyšľaš.

autor
2. jún 2023

@maciatkolulu tak toto ma podla mna riadne daleko od slusnosti sa vypytovat taketo otazky, na ktore druha strana nevie poriadne reagovat. Niektore veci konstatuje uplne zbytocne, radsej si ich moze iba pomysliet. Slusny clovek a navyse doktor si ma podla mna drzat trochu odstup a nie trikrat dookola opakovat, ze vyzeram prilis mlado. No co mu mam na to povedat?

autor
2. jún 2023

@mamamasama mam lekarov vela, ale nikto sa nesprava takto otvorene. Takze hej, zaskocilo ma to a medzi ludi, samozrejme, chodim 🤦‍♀️

vanilkovazmrzka
2. jún 2023

Mozno je iba mily a ma prehlad o svojich pacientoch, co je len a len dobre. Netreba za vsetkym hladat nieco pochybne.

mamamasama
2. jún 2023

Takyto clovek sa vola extrovert, nie Casanova. Nenamýšlaj si hned. 😅

kvetinka75
2. jún 2023

autorka - tak to si ešte nebola u môjho bývalého gynekologa. Ten vždy také témy nahodil. Ale chodila som k nemu vyše 20 rokov tak už som bola zvyknutá. Ale ten vedel také témy nahodiť, že keby som tam bola prvýkrát a mala 20 rokov, neviem či by som tam ešte prišla 😂. A viem, že bežne sa rozprával s pacientkami o všetkom možnom. Samozrejme bez toho, aby mu o niečo išlo.
Ak si ťa odniekiaľ pamätal - prečo by ti to nemohol povedať a podanie ruky? Preboha veď o nič nejde, kopa ľudí si podáva ruky . Záleží na situácii, veď ťa netlapol po riti.

maciatkolulu
2. jún 2023

Takže takto ak sa ti to nezdá, zmeň Dr, ale rozhodne tento po tebe nešiel, asi ste si nesadli. On už ani nevie, že si tam bola, že ste sa rozprávali za to ty nemôžeš spavat🤣

erosmal
2. jún 2023

@kvetinka75 mna napr jeden doktor tlapkal a bežne 😀 ale to bola taka špecifická situácia ale na odreagovanie: spravil sa mi pilonidálny sinus a išla som na chirurgiu, doktor velmi priatelsky starší pán, pani inžinierka gaťky dolu a lahnite si na brucho 😅 (vykonala som) a on ma tak ležérne pochytkal za zadok 😂 a ošetril cystu. Podotýkam, že ten sinus bol nad zadkom, takže to, že ma zakaždým počapkal nebolo súčasťou vyšetrenia. Na kontrolu som chodila tuším 2x do týždňa asi 3 týždne a zakaždým toto 😀 nakoniec som vyčítala na chodbe z jeho diplomu, že doktor má 83 rokov 😀 k tomu všetkému mi to po preliečení aj vyoperoval, čiže ďalšie 2 týždňe tlapkania po zadku 😂

lejla77
2. jún 2023

Mojej bývalej kolegyni zasa gynekológ povedal: "Už dávno som nevidel také krásne prsia" Tak toto mi príde úplne cez...

luccija
2. jún 2023

Si mu mala povedať, že máš dobre gény🙂ja mám rada takýchto ľudí ja sa porozprávam a posrandujem s každým mne to zlepší deň.

divokykonik
2. jún 2023

Lol. Mne sa stalo po pôrode, že ma prišiel službukonajúci lekár pozrieť a sme kecali tak dlho, že došla až sestrička pozrieť, čo tam robíme. 😀 A to sme kecali fakt o všetkom. A nie, nešiel po mne, len sa mu so mnou dobre kecalo. Nenahováraj si blbiny. 😀