Apple watch

hettinka
8. feb 2019

Oplatí sa kúpiť? Ale sú rozdiely a výhody oproti iným smarthodinkám/ náramkom?

mirola
8. feb 2019

@hettinka ja mam aj apple watch a aj imidzovku michael kors smart watch a kedze mam inak ios vsetko od pocitaca, tv, telefonov, tablet, ipad atd.. tak som na tento softver zvyknuta a vyhovuje mi ich prepojenie, sparovanie. Podla mna su apple proste omnoho lahsie ovladatelne, super komunikuju s ostatnymi zariadeniami, negativum vidim len v moznosti volby cifernikov, ktore maju michael kors lepsie a krajsie. Inak sa ovladaju na figu, v podstate tie nosim len ako normalne hodiny, rychlo sa vybijaju.. atd. Za mna urcite apple su velmi kvalitne, vhodne aj na sport.

hettinka
autor
8. feb 2019

@mirola ďakujem. Ja mám fitness náramok Huawei, len pár dni, zvykám si naň, veľa funkcii nemá. Ale časom by som radšej niečo lepšie, mobil mám iPhone 7. Ktoré z funkcii Apple watch vyuzivas? Stačí mi Series3 alebo vyššia rada?

mirola
8. feb 2019

@hettinka ja celkom vela, kedze mam krpca, ktory by mi mobil neustale bral, tak cez ne telefenujem, diktujem sms a teda odpisujem, citam si whats app spravy a maily, a teda este fitness aplikaciu. Predtym ked som este studovala som ich pouzivala aj na tahaky 😂.. sem tam. A hlasove vyhladavanie v googli. Ja ich mam rok a pol a mam 3 ky a zatial nemam potrebu ich vobec menit. Vyzeraju stale rovnako, ako nove v podstate. Myslim si, ze ich budem mat este dlho a kupim nove az bude nieco “prelomovejsie” . Musim podotknut vsak, ze je striedam vela hodiniek, preto mozno mi nepridu “opotrebovane”, ale po skusenosti s MK som sa rozhodla, ze uz do inych ako apple nebudem investovat. Ked tak.

cawes
8. feb 2019

@hettinka ahoj mam ich treti rok a urcite by som nevymenila. Pouzivam ako nahradu za normalne hodinky, ale aj ako fit naramok, v praci nemusim vytahovat mobil ked mi pride sms ale precitam si na hodinkach. Ja mam tiez vsetko od apple , telefon, notebook cize ja som spokojna. Pouzivam aj pri sporte atd

cialota
13. feb 2019

podla mna je zbytocne si kupovat prave apple watch, akoze zbytocne vyhodene peniaze, lebo si vies lacnejsie zohnat tiez kvalitne hodinky, napriklad ja mam garmin a ma vacsinu funkcii, ktore aj apple, jediny rozdiel, co som spozorovala, tak enda sa cez ne telefonovat, len zdvihnut alebo zrusit hovor, ale osobne to nevnimam ako problem 🙂

hettinka
autor
13. feb 2019

@cialota a koľko vyšli tie Garmin? Lebo ja som pozerala na Alza a nejaký dramaticky cenový rozdiel nevidím, stoja tam podobne.

mirola
13. feb 2019

@hettinka moj muz si kupil garimny a on s nimi nebol spokojny natolko, ze si potom kupil apple. S boli o 20e lacnejsie od apple. Cize podla mna ziadna slava.

lulula12
18. feb 2019

@mirola Myslim, ze dost zalezi od toho aky typ si clovek zvoli, ake parametre su dolezite 🙂

cialota
28. feb 2019

@hettinka necelych 200€ 🙂 dost zalezi aj od typu 🙂

jerryna77
21. jan 2021

O aký konkrétny model sa zaujímaš ak sa smiem spýtať? Samozrejme, pri Apple treba rátať vždy s vyššou cenou. Je to proste imidžovka.. 🙂 Ak nie si vyslovene športovkyňa, neoplatí sa kupovať podľa mňa Garminy, či Suunto hodinky. Pri nich môžeš samozrejme rátať s pokročilejšími športovými funkciami, lepším meraním, väčšou výdržou batérie a pod., ale potrebuješ to skutočne? 🙂 Ak by si chcela niečo od Apple, ale odrádza ťa cena, určite by som volila model Apple Watch SE. Ide o perfektné hodinky, ktoré však kúpiš o dosť lacnejšie ako vrcholové modely. Ide v podstate o taký klon Apple Watch 5 z minulého roka. Ak by si chcela o ňom vedieť viac, tu som našla dobrú recenziu: https://www.najdihodinky.sk/recenzia-apple-watc... - dúfam že ti pomôže! 🙂