Pomoc so seminárnou prácou Porterov model piatich konkurenčných síl

10. okt 2021

Je tu niekto kto sa orientuje v manažmente a vedel by mi pomôcť so seminárnou prácou na tému Porterov model piatich konkurenčných síl? Ďakujem.

3009
11. okt 2021

Študuješ či podvádzaš?

simca06022011
11. okt 2021

@3009 pyta sa na pomoc, nie na vypracovanie, tak neprehanaj

konikkon
11. okt 2021

A co konkrétne potrebuješ? Toto nie je ťažká téma.

kratucka
11. okt 2021

čo by si konkrétne potrebovala? téma je podľa mňa dosť v pohode.

autor
11. okt 2021

To som rada baby, že je téma podľa Vás v pohode, snažila som sa z toľkého množstva vybrať nejakú o ktorej sa bude dať hľadať info, len je ťažko vyberať z tém, o ktorých som nikdy nepočula… No, potrebujem pomoc tak nejak so všetkým, neviem napísať ani úvod a záver, nie to ešte celé jadro… Nikdy som seminárku nerobila a teraz na výške bum.

queen_mary
11. okt 2021

🤣🤣🤣 ten tvoj posledny komentar ma dostal. Vygoogli si ako ma seminarka vyzerat, aj na danu temu ich je urcite kopec. Vyclen si na to 2 hodky a mas to hotove.

nelca84
11. okt 2021

no keď si na výške, tak by si mala vedieť, že seminárku musíš písať z relevantných zdrojov. U nás bola podmienka, aspoň 4-5 zdrojov. Či to mieniš z brucha písať? Treba si pozdrieť odporučanú literatúru a niečo si dohľadať k téme v knižnici.

roztlieskavacka
11. okt 2021

To je krásna téma 🥰 pohladaj si kvalitne zdroje a sprav z nich vycuc na rozsah seminárky a hlavne uviesť zdroje, citovať, poznámky pod čiarou a idealne aj schému aspon jednu

loginexistuje
11. okt 2021

ak toto nedokazea sama bez pomoci tak si radsej najdi pracu a nestuduj na vs

konikkon
11. okt 2021

Na stránke tvojej fakulty je zaiste metodika písania prác. Takisto šablóna. S tým začni. Potom si zožeň aspoň 5 knižných zdrojov na túto tému. Prva kapitola by mala byť teoretická a teda urobíš vycuc tejto témy, po píšeš problematiku. Uvedies citácie a parfrazy. Použi obrázky, schémy. To, ako máš citovať a parafrazovat nájdeš v tej metodike. Druhá kapitola by mala byť praktická, t.j. vyberieš si nejaký podnik a teoretické vedomosti aplikujes na tento podnik. Úvod a zaver sa píšu ako posledne. V úvode Uvedies co ideš písať, skúmať, z akých časti sa delí tvoja práca... V zavere Hodnotis co si robila, ako si prácu tvorila, zhodnotis co si praktickou časťou zistila. Toto je tak zhruba, tvoj pedagóg môže mať iné požiadavky.

zuvelyn
11. okt 2021

Super téma 👍 napíš mi predstavu o cene a možno sa dohodneme

autor
13. okt 2021

@zuvelyn pýtaš si peniaze aj za skontrolovanie práce?