Trenčín - vonkajší obrat bábätka v bruchu

22. jún 2023

Maminky, otázka na tie čo ho tam absolvovali. Ako to prebiehalo? Robia ho aj "cezpoľným" čo nechcú rodiť v trenčianskej pôrodnici? Bývame hodinu a pol od TN a ja by som im aj zlatom zaplatila, len nech je malý otočený dole hlavou 😅 KP rodiť určite nechcem a po sekcii tiež netúžim keď už mám za sebou normálne pôrody.

gypsomilka
22. jún 2023

Urobia kedze rodit mozes kde kolvek. Treba ist na konzultaciu. Zavolas na recepciu a daju ti cas kedy prides. Pokecate pozru babo a bud daju termin alebo vezmu hned na box. Otacaju vzdy 2ja dr. Plus su tam sestricky a primar ak ma cas. Daju ti infuzku skontroluju ako je babo a potom uz len aby sa to podarilo.

pondelok01
22. jún 2023

Mne robili, isla som hned z poradne u mojho obvodneho rovno do nemocnice na recepciu sa spytat, ci mi to spravia hned a ked nie, tak by som sa objednala. Bolo to niekedy kratko poobede, cez dennu smenu. Vzali ma hned, do hodiny som bola uz aj otocena. Bolo to uplne bezbolestne a trvalo to asi minutu. Robi to ale len par lekarov, 2-3, takze som mala stastie, ze jeden z nich tam zrovna bol (Gajdosik). My to mame cca 30 minut, takze som ani nevolala (resp som sa nedovolala). Kedze si z daleka, skusila by som sa najprv dovolat a dohodnut.