Ahojte kočky, už dlhšiu dobu (asi mesiac) mám zvláštne tlaky v brušku - napravo od pupku. Je to velmi podobné tvrdnutiu bruška, alebo tomu, ked v tehotenstve babatko vytláča nožičku von z bruška. Mám to najmä po zjedení niečoho, čo nafukuje. Dnes to mám celý deň a je to dosť nepríjemné. Zajtra sa chystám k dr, ale predpokladám, že potrvá, kým zistia, čo to je. Neviem teda, či to sú črevá, alebo maternica, alebo čo.. Nepoznáte to niektorá? Ďakujem 🙂
mika, ok.. a ako často to mávaš?
ja neviem ,nie často,mala som to pár krát, len som si spomenula ked si napísala. ani neviem či po nejakom jedle alebo čo...lebo ja som tomu veľa pozornosti nevenovala
tak takto sem tam som to mala aj ja a to je normálne.. zvyklo sa mi vyduť brucho a skočiť ako ked babo kopne a to som neriešila, ale toto je velmi časté - hoci aj 100krát za deň a len na jednom mieste. Mám pocit, ako keby mi odtial chcelo bábo vyliezť, ale nie som tehotná. 😒
😒 Ahoj katika1. zvlastne, aj ja mam to iste. Ako si dopadla? Dakujem
@katika1
Ak by si u doktora neuspela, tak ti poradim doktorku Tomovu, ktora robi NLS vysetrenie a ta ti na to pride hned, co to mozes mat....usetris si cas behanin po doktoroch, ktori budu aj tak len tapat a robit testy na vsetko mozne....tato moja doktorka chodi po celom SR, treba sa len objednat u nej na vysetrenie, ak by si nebola spokojna s doktormi, tak mi napis a poslem ti na nu kontakt a skus potom vyskusat aj takuto variantu....
aj ja to niekedy mám,fakt akoby ma kopalo dieťa, potom napíš čo ti dr. povedal